Özel İdare Mevlana kupalarına talip

Özel İdare Mevlana kupalarına talip

Konya İl Özel İdare Spor Kulübü Atletizm Takımı, Atletizm Mevlana Kupası’nda ilk üç dereceyi elde ederken, kulübün bisiklet takımı da 19 Aralık 2010 Pazar günü yapılacak Mevlana Bisiklet Yarışlarında birincilik kupası almayı hedefliyor.

Konya İl Özel İdare Spor Kulübü Atletizm Takımı, Atletizm Mevlana Koşusu’nda aldığı derecelerle takımının göğsünü kabarttı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atletizm Mevlana Koşusu, 11 Aralık 2010 Cumartesi günü Konya’da yapıldı. Yarışmaya 10 sporcu ile katılan Konya İl Özel İdare Spor Kulübü Atletizm Takımı ilk üçe girerek, kulübüne büyük başarı kazandırdı. Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Büyük Erkekler olmak üzere 4 kategoride yapılan yarışmada Küçük Erkekler kategorisinde Mustafa Yılmaz birinci olurken, Muammer Odabaşı ikinci, Muzaffer Tosun da üçüncü oldu. Büyük Erkeklerde ise Mehmet Ali Tosun üçüncülük elde etti. Başarılı atletler, önümüzdeki günlerde İl Özel İdaresi Spor Kulübü’nce ödüllendirilecek.
Konya İl Özel İdare Spor Kulübü Saymanı Mehmet Gün, sporcularının aldıkları başarılarla gurur duyduklarını dile getirerek, desteklerinin süreceğini vurguladı. Gün, dereceye giren atletleri ve antrenörleri Mustafa Ertavukçu’yu tebrik etti ve yeni başarılar beklediklerini kaydetti. Antrenör Mustafa Ertavukçu, sporcularının ilerleyen yıllarda daha iyi yerlere gelebilmesi için her türlü gayreti göstereceklerini belirterek, kulübe gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti. Ertavukçu, “Sporcularımız 1., 2. ve 3. gelerek çok iyi bir performans gösterdiler. Bundan sonra çalışmalarımızı daha da artırarak, ülke çapında dereceler almayı hedefliyoruz” dedi.
Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Mevlana’yı Anma törenleri kapsamında il bazında düzenlenen yarışmaya 50 sporcu katıldı. Konya İl Özel İdare Spor Kulübü, daha önce aldığı Mevlana kupalarına bir yenisini daha eklemenin sevincini yaşarken, kulübün bisiklet takımı, 19 Aralık 2010 tarihinde Kültür Park’ta yapılacak Mevlana Kupası Bisiklet (kros) Yarışlarına hazırlanıyor. Bisiklet takımının hedefi, Mevlana kupalarının sayısını artırmak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.