Özel Gençlik’e ‘başarılı kurum’ ödülü

Özel Gençlik’e ‘başarılı kurum’ ödülü

Konya genelinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü teftiş ekiplerince yapılan okul teftişlerinin sonucu açıklandı. Özel Gençlikebaşarılı kurum ödülüKonya genelinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü teftiş ekiplerince yapılan okul teftişlerinin sonucu açıklandı.

Eğitim-Öğretim olanaklarının her yönüyle incelendiği teftişlerde Meram Özel Gençlik İlköğretim Okulu en başarılı okul seçildi. ‘En Başarılı Kurum’ başarı belgesini alan Özel Gençlik İlköğretim Okulu Müdürü Ayhan Yolcu, “Meram'da, doğanın ve eğitimin merkezinde çocuklarımızı, anasınıfından liseye kadar milli ve manevi değerlerle tanıştıran, bilgiye ulaşmada teknolojiyi kullanmayı seçkin bir araç olarak gören ve kendine duyulan güveni sarsmayan kadrosuyla açılışından bu güne kadar hizmet veren okulumuz, 3 yıldır Toplam Kalite Yönetimi MEB ‘Yılın Kaliteli Okulu’ Konya birincisi olup Sağlık Bakanlığı ‘Beyaz Bayrak’ sahibidir. Aynı zamanda yerleşim alanında da ‘En Başarılı Kurum’ seçilmesinden dolayı tüm eğitim kadromuz ve şahsım adına mutluyuz, böyle bir ödülü almaktan dolayı onur duyduk” dedi.
Meram Özel Gençlik İlköğretim Okulu’nun yaşadığımız çağın gerekleriyle donanmış, geleceğe hazırlıklı, kaliteli, erdemli bireyler yetiştiren bir eğitim-öğretim merkezi olmayı kendine vizyon edindiğine işaret eden Ayhan Yolcu, “Misyonunu da bu çerçevede Milli Eğitim programını, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak; kabiliyetleri evrensel normlarda geliştirilmiş öğrenciler yetiştirmek  ve eğitim kurumlarımızda öğrenmeyi öğretmek olarak belirlemiştir” diye konuştu.
Ayhan Yolcu, ödülü almalarında emeği geçen herkese teşekkür  etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.