Özel Feza Berk Okul Aile Birliği Üyelerinden Örnek Davranış

Özel Feza Berk Okul Aile Birliği Üyelerinden Örnek Davranış

Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği üyeleri, sosyal sorumluluk kapsamında Afrika'da katarakt ameliyatı için Kimse Yok Mu Derneği'ne başvurdu.Kendi aralarında topladıkları paralarla katarakt...

Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği üyeleri, sosyal sorumluluk kapsamında Afrika'da katarakt ameliyatı için Kimse Yok Mu Derneği'ne başvurdu.

Kendi aralarında topladıkları paralarla katarakt ameliyatı için Kimse Yok Mu Derneği'ne başvuran veliler, söz konusu yardım kampanyası ile hem çocuklarına hayır işleri yapmaları için örnek oluyor hem de ihtiyaç sahibi kişilerin yeniden görmesine vesile oluyor. Proje ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Mevlüt Tabak, “Okul aile birliğimizle sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesince farklı zamanlarda çevremizdeki insanları unutmamak, halimize şükretmek ve şükrün gereğini ifa etmek amacıyla bugüne kadar birçok yardım kampanyası düzenlendi. Bu defa velilerimiz Afrika’da kararan gözleri açtırmak, katarakt ameliyatı için yola çıktı. Afrika’da bizim vesilemizle gözlerin açılmasını çok anlamlı buluyorum, hayırlı mübarek olsun ve okul aile birliğimi kutluyorum.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.