Özel Ergin Koleji 18. Yılına Eğitimde Kalite Parolasıyla Girdi

Özel Ergin Koleji 18. Yılına Eğitimde Kalite Parolasıyla Girdi

Yozgat’ta 18 yıldır eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren Özel Ergin Koleji 2014-2015 eğitim-öğretim yılına eğitimde kalite parolasıyla girdi.Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, yeni eğitim yılında yeni başarılar elde etmek parolasıyla...

Yozgat’ta 18 yıldır eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren Özel Ergin Koleji 2014-2015 eğitim-öğretim yılına eğitimde kalite parolasıyla girdi.

Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, yeni eğitim yılında yeni başarılar elde etmek parolasıyla yola çıktıklarını belirterek eğitimin önemine değindi. Köker, "Her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim-öğretime başladık. Yeni eğitim öğretim yılı tüm eğitim camiasına, öğretmenlerimize, veli ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Her zaman eğitimde kalite anlayışıyla yola devam ettiklerini söyleyen Köker, "Çıktığımız bu yolda geçen yıl elde ettiğimiz başarıların üstüne fazlasını koyarak Özel Ergin Kolejinin farkın göstermiş olacağız. Öğretmen kadromuzla, spor salonu, geniş okul bahçesi, halı saha gibi sosyal ve kültürel alanlarımızla eğitime verdiğimiz önem herkes tarafından bilinmektedir. İnşallah bu 2014-2015 eğitim-öğretim dönemini daha da verimli bir şekilde geçirerek geleceğin parlak nesillerini yetiştirmeye gayret edeceğiz. Elde ettiğimiz başarılar hem bizim okul olarak hem de Yozgat eğitimine büyük katkılar sağlayacaktır.” ifadelerini kulandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.