‘Özel Enderun’  gazileri unutmadı

‘Özel Enderun’ gazileri unutmadı

Özel Enderun Fen ve Anadolu Lisesi’nin Gaziler Günü etkinliğinde gazilerin yaşadıkları zorlukları ve kahramanlık hikâyelerini birinci ağızdan dinleme fırsatı buldular

Özel Enderun Fen ve Anadolu Lisesi’nde 19 Eylül Gaziler Günü, anlamlı etkinliklerle kutlandı. Öğretmenler, öğrenciler ve gazilerin katılımıyla gerçekleşen program, duygusal anlara sahne oldu.

Okulun konferans salonundaki etkinlikte gaziler ve öğrenciler duygu yüklü konuşmalar yaptı.

Kıbrıs gazisi ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da gazi olan askerlerin paylaşımları öğrencileri duygulandırdı.

GAZİLERİN HAYAT HİKAYELERİ VE SAVAŞ ANILARI

Programın devamında öğrenciler, gazilerin fedakârlıklarını ve kahramanlıklarının dinleyerek onlara olan minnet duygularını dile getirdiler. Etkinlikte öğrenciler gazilere çeşitli sorular yönelttiler. Programda, gazilerin hayat hikâyeleri ve savaş anıları paylaşıldı. Öğrenciler gazilerin yaşadıkları zorlukları ve kahramanlık hikâyelerini birinci ağızdan dinleme fırsatı buldular.

Etkinlik sonunda, Özel Enderun Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Toktaş, gazilere teşekkür ederek, “Sizler, vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü için canınızı ortaya koydunuz. Bizler de sizlerin bu fedakârlıklarını unutmamak ve gelecek nesillere aktarmak için buradayız. Gaziler Günü’nüz kutlu olsun” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.