Özel davetlerde kullanabileceğiniz 6 kolye modeli

Özel davetlerde kullanabileceğiniz 6 kolye modeli

Özel davetlerde kullanabileceğiniz 6 kolye modeli

Özel davetlerde ve organizasyonlarda şık olmak ve bir uyum içinde durmak oldukça önemlidir. Bu uyum sadece kıyafetle ya da saçla yakalanmaz. Aksesuar ve takı kısmı da oldukça önemlidir. Kolyeler de bu grupta en göze çarpan takılardır. İster isterse altın kolye olsun ama mutlaka özel bir daveti taşıyacak bir model olsun. Bizler de bu yazımızda özel davetlerde kullanılabilecek altı kolye modelini sizler için sıraladık.

 

Damla Kolye

Damla kolyeler klasik bir gruptur. Oldukça sade ve şık bir görünüm sunarlar. Bu nedenle özel davetlerin şık ortamına ve havasına oldukça çok yakışırlar. Oyuk kollu yakası olan kıyafetlerde, kalp yakalarda veya V yaka modelli kıyafetlerde damla kolye kullanımı oldukça kolaydır. Bu tarz kıyafetlere çok yakışır.

Kar Tanesi Kolye

, takı dünyasının gözbebeği olan ürünlerdendir. Uzun yıllar boyunca modasını korumuştur. Bu nedenle özel davetlerde korkmadan kullanılabilecek bir modeldir. Kar tanesi kolyeler her zaman rağbet görmüş olan modellerdir. Biricik olmayı simgelerler. Bu nedenle de özel zamanların en vazgeçilmez parçalarından olurlar.

Kelebek Kolye

Kelebekler, doğa içindeki en renkli ve narin varlıklardır. Bu enerji dolu canlıların güzelliği kelebek kolye modellerine de yansır. Ayrıca bu model kolyeler her zaman tercih edilmiştir. Modası asla geçmez. Renkli modelleri de vardır. Bu da kıyafetlerle daha çok uyum sağlama anlamına gelir. Bu nedenle özel davetlerde girilen kıyafete ve hatta kıyafetin rengine göre kelebek kolye tercih edilebilir.

Yonca Kolye

Dört yapraklı yonca demek şans ve ümit demektir. Yoncanın bu eşsiz durumu takı dünyasında da kendine yer bulmuştur. İnsanlar şıklıklarını tamamlayan yonca kolyelerle aynı zamanda enerji dolarlar ve bu enerjiyi en güzel şekilde yansıtırlar. Bu sebeple yonca kolyeler özel davetlerde kullanılan en önemli kolye modellerinden olur.

Hanımeli İlham Kolye

Özel davetlerde şık olmak gerekir. Hanımeli ilham kolye modelleri bu şıklığı mükemmel bir şekilde tamamlarlar. Oldukça zarif bir yapısı olan modelin aynı zamanda oldukça ihtişamlı bir duruşu vardır. Bu duruş da özel davetlerdeki havaya çok uyumludur. Özel davetlerde tercih edilebilecek kolye modelleri arasında yer alması da bundandır.

Swarovski Kral Tacı Kolye

, özel anların vazgeçilmezlerindendir. Özellikle de swarovski kral tacı kolye güç ve şıklığın göstergesi olarak karşımıza çıkar. Özel davetlerde giyilen şık kıyafetlere oldukça uygun olan bir modeli vardır. Kral tacı kolye, zarif yapısına karşılık oldukça gösterişli ve asil durur. 

Dilerseniz bu ürünleri 500 Bin’den fazla Instagram takipçisi olan MiaVento’nun sayfasından inceleyebilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum