Özel Burç Kozan İlkokulu Şehit Yakınları Ve Gazileri Ağırladı

Özel Burç Kozan İlkokulu Şehit Yakınları Ve Gazileri Ağırladı

Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu, Şehitler ve Gaziler Günü münasebetiyle şehit yakınlarına ve gaziler için yemek düzenledi. Katılımın yüksek olduğu programda, Okul Müdürü Abdulhadi Kaya, katılanlara teşekkür etti. Kaya, Şehit...

Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu, Şehitler ve Gaziler Günü münasebetiyle şehit yakınlarına ve gaziler için yemek düzenledi. Katılımın yüksek olduğu programda, Okul Müdürü Abdulhadi Kaya, katılanlara teşekkür etti. Kaya, Şehit ve gazilerin fedakarlıklarını kimsenin unutmayacağını hatırlatıp, böyle günleri vesile kılarak bir araya gelmenin önemini ifade etti.

Okul Müdürü Abdulhadi Kaya, "Şehitlik yüksek bir makam, Allah bizleri onların şefaatine nail eylesin. Vatanın her karşısında izleri olan bu şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, gazilerimize de teşekkürler ederek, geride kalanlara sabrı cemil ve kolaylıklar diliyorum." dedi. Daha sonra dualar edildi ve şehitlerin hatırasına Kur'an-ı Kerim okundu.

Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Fikret Topçu da Burç okulunun yapmış olduğu bu anlamlı programdan dolayı çok teşekkür ederek, "Yapılan bu etkinlik, birlikte olduğumuzu gösterdi.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.