Ozan Tufan'ın Yurt Dışı Hayali

Ozan Tufan'ın Yurt Dışı Hayali

Bursaspor’un genç yeteneği Ozan Tufan, ligde Sivasspor'u 3-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, hedefinin yurt dışında oynamak olduğunu söyledi. Süper Lig'in 8. haftasında konuk ettikleri ve ilk yarısı 0-0 berabere biten maçın...

Bursaspor’un genç yeteneği Ozan Tufan, ligde Sivasspor'u 3-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, hedefinin yurt dışında oynamak olduğunu söyledi.

Süper Lig'in 8. haftasında konuk ettikleri ve ilk yarısı 0-0 berabere biten maçın ikinci yarısında attıkları gollerle 3 puan almanın sevincini yaşadıklarını belirten başarılı futbolcu, "Balıkesirspor maçından sonra güzel bir galibiyet oldu. Galibiyet alışkanlığımızı devam ettiriyoruz. Kayseri Erciyesspor maçında da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Hafta içi maça çok iyi hazırlandık. Takımdaki ağabeylerimi kutluyorum. Volkan ağabeyim çok güzel bir gol attı. Gelecek haftalarda çok daha iyi olacak." dedi.

Bir soru üzerine milli takımdaki performansını da değerlendiren Ozan Tufan, "Milli takımda kendi açımdan iyi oynuyorum ama galibiyet elde edemiyoruz. Onu da yakalasak çok daha güzel olacak." dedi.

Hedeflerine ilişkin soruya ise yetenekli oyuncu, "Şu anda Bursaspor’un oyuncusuyum. Yurt dışı hayallerim, hedeflerim var." diye cevap verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.