Otomobile Çarpan Motosikletin Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Otomobile Çarpan Motosikletin Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Bursa'da, bir motosiklet sürücüsünün otomobile çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi İzmir Yolu Caddesi Küçük...

Bursa'da, bir motosiklet sürücüsünün otomobile çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi İzmir Yolu Caddesi Küçük Sanayi Gül Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında Gökhan Küçükzıh (30) idaresindeki motosiklet R.Y.'nin kullandığı otomobile arkadan çarptı. Kazada ağır yaralanan Küçükzıh, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Küçükzıh, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

Gökhan Küçükzıh'ın sosyal paylaşım sitesindeki hesabında motosikletiyle fotoğrafları da yer alıyor. Küçükzıh'ın bir arkadaşı, motosikletli fotoğrafına 'Bu motor mu aldı seni bizden' yorumunu yaparken başka bir arkadaşı da "Ulan düşüp parçalarını zor toplayacağız in oradan aşağıya" değerlendirmesinde bulundu.

Bursa-İzmir karayolundan geçerken kaza olduğunu gören Gökhan Küçükzıh'ın bir yakını ise polise verdiği ifadesinde, "Küçük Sanayi Gül kavşağı altgeçitinde dün saat 17.00 sıralarında tesadüfen olay yerinden geçerken, Gökhan’ın motosikleti kaza yapmış olduğunu görünce kız kardeşimi aradım." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.