Otobüsler tramvayı aratmıyor

Otobüsler tramvayı aratmıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından 25 Haziran’da başlayan Kampüs-Otogar arasındaki tramvay hattı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından 25 Haziran’da başlayan Kampüs-Otogar arasındaki tramvay hattı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Otogar-Kampüs arası ulaşımı sağlayan otobüsler vatandaşların mağdur olmaması için ücretsiz bir şekilde gerçekleşiyor. Otogar tramvay durağında inen vatandaşlar, kısa sürede otobüsün gelmesiyle birlikte ulaşımına kaldığı yerden devam ediyor.

FIRSATÇILAR İŞ BAŞINDA

Otogar-Kampüs arası ulaşımın ücretsiz olmasından dolayı bazı fırsatçılar otobüse el kart basma gereği duymuyor. Tramvayla merkezden gelmemesine rağmen Otogar’dan istediği durağa ücretsiz gidebiliyor. Bu da otobüste yığılmaların yaşanmasına neden oluyor. Her ne kadar otobüsler tramvaydan hızlı hareket etmiş olmasa otobüsler tıka basa dolu gidiyor.

Mecvut tramvay hatlarının yeni tramvaylara uygun olmamasından dolayı 2 ay önce başlayan çalışmalarda tramvay hatları genişletilerek son teknoloji uygulanıyor. Gürültü ve titreşimin önüne geçildiği yeni tramvay hattında ulaşım çok daha hızlı ve kolay gerçekleşecek. Çalışmaların okulların açılmasına kısa bir süre tamamlanması bekleniyor.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.