Özdemir, TEDB il başkanı olarak atandı

Özdemir, TEDB il başkanı olarak atandı

Konya’nın duayen emlak danışmanı Mehmet Özdemir, Cumhurbaşkanının onayıyla kurulan Tüm Emlak Danışmanları Birliği'nin (TEDB) Konya İl Başkanı olarak atandı.

Özdemir, bu önemli göreve atanmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek, “Birliğimiz gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemin başlangıcı olacak inşallah. TEDB olarak Konya İl Başkanlığı olarak hedefimiz, sektörümüzü ileriye taşımak ve Konya'yı sektörün öncü illerinden biri haline getirmektir” dedi.

Konya'daki gayrimenkul sektörünün gelişimi için bir dizi plan ve projeyi hayata geçireceklerini ifade eden Özdemir, “Ekip olarak elimizden gelen çabayı göstereceğiz" diyen Özdemir, eğitime ve mesleki yeterliliğe büyük önem vereceklerini vurguladı. "Üyelerimiz ve sektör çalışanlarımızın eğitimi, mesleki yeterliliği alanlarında çalışmalar yaparak birlik ve beraberlik içerisinde gelecekteki sorunları çözmenin derdi ile dertleneceğiz” diye konuştu.

Özdemer, sektör çalışanlarının bilgi ve becerilerini artırmak için çeşitli eğitim programları düzenleyeceklerini ve sektörde kalite standartlarını yükseltmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

HABER MERKEZİ


Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.