Öten: İyi bir ekibiz

Öten: İyi bir ekibiz

Torku Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Kerem Öten Beko Basketbol ligine yükselme adına yeni sezona umutlu baktıklarını ve bu hedefe ulaşmak için yeni ve başarılı bir ekip oluşturduklarını söyledi

T2BL'de mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi'nde basın sözcüsü Kerem Öten yeni sezona yeni  ve başarılı bir kadro ile başlayacaklarını, yapılan hazırlık kamplarının ve kupa maçlarında takımın gösterdiği performansın kendilerini  Beko basketbol ligi için umutlandırdığını ifade etti. Kerem Öten yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Yapıcı, Bahadır, Dilek, Ahmet Oğuz Yiğit ve Yavuz Tezcan'ın  katıldığı toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Öten Torku Selçuk Üniversitesi'nin 2 sezondur Beko basketbol ligininin kapısından döndüğünü ancak yeni sezonda mutlu sona ulaşmak için yönetim olarak var güçleri ile çalıştıklarını ifade etti.

Kerem Öten, “ Yaklaşık 2 buçuk ay önce  Torku Selçuk Üniversitesi olarak göreve başladık. Selçuk Üniversitesi 2 yıldır Beko Basketbol Ligine yükselme şansını son maçlarda kaybediyordu. Bu yıl bu hayal kırıklığını tekrar yaşamamak için güçlü bir yönetim kurulu ile işe koyulduk. Öncelikle Konyamızın basketbola olan ilgisini arttırmak amacıyla başta Konya Valisi Ayrdın Nezih Doğan, Selçuk Üniversitesi Onur Kurulu Başkanı Rektör Hakkı Gökbel, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Basketbol Federasyon Başkanı Turgay Demirel ile birlikte Konya'da faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerine  ziyaretler gerçekleştirdik. Daha sonra ise takımımızı Karşıyaka, Göztepe ve Bornova Belediyesi gibi takımları çalıştırmış olan tecrübeli Aclan Kavasoğlu'na emenat ettik.

14 oyuncu ile anlaşarak yep yeni bir takım oluşturduk. Sezon çalışmalarımıza erkenden başlayarak iyi bir hazırlık kampı geçirdik. Şuana kadar 6 hazırlık maçı ve 2 federasyon kupası karşılaşması oynadık. Bu maçlardan sadece Trabzonspor maçını kaybettik. Bu maçta da çeşitli olaylardan dolayı genç kadrou ile mücadele etmek zorunda kaldığımız için bu maçta sahadan yenilgi ile ayrıldık. Federasyon kupasında ise final gurubuna kaldık. Bu grubu da lider tamamlayarak kupaya ulaşmak ve lige kupa ile başlamak istiyoruz.  Takımımızın hazırlık ve kupa maçlarında göstermiş olduğu performans bizleri memnun etti. İyi ve kaliteli bir ekip oluşturduk. Kadromuzda Beko basketbol ligi tecrübesi bulunan oyuncularımız var.

Yabancı oyuncularımız Federasyon kupasında gösterdikleri performansla en değerli yabancı oyuncu olma unvanını elde etti. 6 ekim tarihinde Bandırma Kırmızı ile başlayacak Basketbol 2. Liginde  tek hedefimiz Selçuk Üniversitesi'ni ve Konyamızı layık olduğu Beko Basketbol Ligine taşımak. Bu zorlu yarışta Konya'nın tüm dinamiklerini yanımızda görmek istediğimizi belirtmek istiyorum” dedi. Öten konuşmasının sonunda sponsorlarına teşekkür ederken, Federasyon başkanlığına yeniden seçilen Turgay Demirel ve  yönetim kurulunda görev alan Konyalı basketbol adamı Alper Arıkoğlunu kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.