Otel konforunda hizmet veriliyor

Otel konforunda hizmet veriliyor

6 yıllık geçmişi ile Konya’da beş yıldızlı otel konforunda hizmet veren Mevlana Öğretmenevi; süit odaları ve geniş salonları ile vatandaşlara en uygun hizmeti sunuyor.

2018 yılında Karatay Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ayrılarak direkt olarak bakanlığa bağlanan Mevlana Öğretmenevi, Konya’nın en ferah ve konforlu öğretmenevi olarak yerini koruyor. Mevlana Öğretmenevinin sahip olduğu imkânlara değinen Öğretmenevi Müdürü Galip Bilgili, “Konya’da en konforlu hizmeti sunuyoruz. Süit odalarımızla ve double yataklarımızla müşterilerimizin rahatına önem veriyoruz. 1+1 şeklindeki tüm odalarımızda internet, televizyon ve telefon imkânları mevcut. Geniş bahçemizde otopark sorunumuz da yok. Öyle ki bu geniş bahçemizde ve salonlarımızda düğün, nişan, toplantı gibi organizasyonlara da imza atıyoruz” diye konuştu.

2-6-1200x800.jpg

PANDEMİ MÜŞTERİ SAYISINI YARIYA DÜŞÜRDÜ

Mevlana Öğretmenevi'nde yapılacak yenilikler ile ilgili bilgiler veren Öğretmenevi Müdürü Bilgili, “Göreve geldiğimizde tadilatlara başladık. Büyük bir kır düğünü projemiz vardı. Fakat pandemiden ötürü bu proje duraksadı. Şu an 150 kişilik üç adet salonumuz var. Birçok toplantıya ev sahipliği yapıyoruz. Zaman zaman yemekli programlar da düzenliyoruz. Bununla beraber pandemiden önceki yılda öğretmenevimizde toplam 32 bin müşteri kaldı. Fakat bu sayı pandeminin etkisi ile 18 bin civarına düştü. Bu sayıyı daha da artırmayı düşünüyorduk ama pandemi engel oldu” dedi.

2-5-1200x800.jpg

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ SAĞLIYORUZ

Müşteri memnuniyetine gereken önemi verdiklerini kaydeden Öğretmenevi Müdürü Galip Bilgili, “Gelen bir müşterimiz başka bir yeri tercih etmiyor. Müşteri memnuniyetini sağlamak adına çalışmalarımız var. Fiyatlarımız da gayet uygun. Günlük ücretimiz memurlara 70, sivillere 85 lira. Tüm vatandaşlarımız öğretmenevimizde konaklayabilir. Odalarımızda kanepe de mevcuttur. Yani bir odamızda üç kişilik bir aile çok rahat kalabilir. Fiyatlarımıza kahvaltı dâhildir” açıklamalarında bulundu.

GÜVENLİ TURİZM BELGESİNE SAHİBİZ

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen güvenli turizm belgesine sahip olduklarını ve hijyene verdikleri önemi vurgulayan Müdür Galip Bilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Pandemi döneminde temizliğe ve hijyene gereken önemi sonuna kadar veriyoruz. Özellikle tüm birimlerimizin haftalık olarak dezenfekte edilmesine önem veriyoruz. Aynı zamanda bakanlık tarafından güvenli turizm belgemizi de aldık. Numune Hastanesi ile olan anlaşmamız sayesinde de müşterilerimize sağlık desteği sunuyoruz. Toplam 12 personelimiz ile en iyi hizmeti sağlıyoruz. Buraya gelen her müşterimiz güler yüzle ayrılır. Mevlana öğretmenevi sorunları çözme yeri diyerek olası her soruna çözüm üretiyoruz.” Çarşı merkezine uzak olduklarını fakat ulaşım sorunlarının olmadığını kaydeden Öğretmenevi Müdürü Galip Bilgili, son olarak şunları söyledi: “Çarşı merkezine mesafe olarak çok yakın değiliz fakat ulaşım olarak bir problemimiz yok. Dolmuşlara, otobüslere ve tramvaya çok yakın bir konumdayız. Vatandaşlarımız buraya gönül rahatlığı ile gelebilir. Burası Konya’daki birinci eviniz. Bize internet adresimizden ulaşabileceğiniz gibi 0332 355 24 46-47 telefon numaralarımızdan da ulaşabilirsiniz. Online olarak rezervasyon sistemimiz de vardır. Öğretmenevi olarak düzenlediğimiz turlar ile de müşterilerimize gezi imkanı sunuyoruz. Mevlana Öğretmenevini iç Anadolu bölgesinin en ferah ve en rahat yeri yapmayı düşünüyoruz. Öyle ki kurumumuzda bir gecede toplam 250 kişi kalabilir. Müdür Yardımcılarımız Mustafa Büyükadıgüzel ve Yaşar Ali Karlıer’in yanı sıra 12 kişilik kadromuzla da en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.”

EYYÜB KARAKUZU – SAİT ÇELİK

2-3-1200x800.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum