Osman Baydemir ağzını bozdu

Osman Baydemir ağzını bozdu

Diyarbakır'da Açlık grevine destek mitingine izin çıkmayınca BDP'liler gerildi. Baydemir'in polise tepkisi çok sert oldu.

Sinirden çılgına dönen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, polislere "şerefsizler" diye bağırdı.

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, BDP’li bazı milletvekilleri ve belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu kalabalık bir grup açlık grevi yapan tutuklulara destek vermek için yapılması planlanan mitingin iptal edilmesi nedeniyle Diyarbakır Valiliği’ni bastı.

Diyarbakır'da BDP'lilerin cezaevlerinde süren açlık grevlerine destek vermek için bugün düzenlemek istediği mitinge valilik izin vermeyince, aralarında BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da bulunduğu milletvekilleri, valilik binasına gitti. İçeri girmek isteyen milletvekillerine sıkı güvenlik önlemleri alan polis izin vermeyince, arbede çıktı.

"ALLAH BELANIZI VERSİN"

Valilik merdivenlerine kadar çıkan grup içinde bulunan vatandaşlar polis tarafından gözaltına alınması tansiyonu yükseltti. Polisin gözaltına aldığı bir kişiyi gösteren Baydemir adeta çıldırdı. Baydemir, polislere sert tepki gösterip hakaretlerde bulunarak, “Allah belanızı versin, Allah sizi yok etsin, şerefsizler” diye bağırdı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.