Orta Refüjdeki Demir Bariyer Otobüse Ok Gibi Saplandı

Orta Refüjdeki Demir Bariyer Otobüse Ok Gibi Saplandı

Eskişehir'de otomobilin belediye otobüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada, orta refüjdeki bariyer otobüsün ortasına ok gibi saplandı. Kazada 4 kişi yaralandı.    Çevreyolu Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü önünde...

Eskişehir'de otomobilin belediye otobüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada, orta refüjdeki bariyer otobüsün ortasına ok gibi saplandı. Kazada 4 kişi yaralandı.

    Çevreyolu Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü önünde meydana gelen kazada, Ankara istikametine gitmekte olan Cemil Karakaş (25) yönetimindeki 26 DF 004 plakalı otomobil, önünde seyir halinde bulunan Serkan Eken'in (35) kullandığı 26 TC 046 plakalı belediye otobüsüne arkadan çarptı. Boş olan belediye otobüsü, çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüjdeki bariyerlere çarparak durdu. Kazada demir orta refüjdeki bariyer, belediye otobüsünün orta bölümüne ok gibi saplandı.

    Kazada otobüs şoförü Serkan Eken, otomobil şoförü Cemil Karakaş ile otomobilde bulunan Onur Karataş (26), Caner Halavurt (20) ve Alaattin Kasap (22) yaralandı. Otomobilde sıkışan sürücü Karakaş'ı itfaiye ekipleri araçtan çıkardı. Orta refüjdeki bariyerin otobüse ok gibi saklandığı kazada, otobüsde yolcunun olmaması faicayı önlemiş oldu.

    Yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

    Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.