Orkun: Her şey iyi olacak

Orkun: Her şey iyi olacak

Konyaspor kalecisi Orkun Uşak, Manisaspor karşısında alınan galibiyetle hem moral kazandıklarını hem de kendi özgüvenlerinin geri geldiğini ifade ederken, Kayserispor ile oynayacakları ve zor geçeceğini bildikleri maçtan da galibiyetle ayrılmak istedikler

 
Kayserispor ile oynanacak maç ile ilgili görüşlerini açıklayan Orkun Uşak, "Bu maçın zor olacağı kesin. Çünkü bizim hedeflerimiz ve rakibin hedefleri farklı. Ama istenilen 3 puan. O da ortada. 3 puanı almak için zannediyorum iki takımda elinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaktır. Biz birkaç haftadır kötü değil ama şanssız olan gidişatımıza geçen hafta Manisaspor deplasmanında aldığımız galibiyetle son verdik. Aldığımız 3 puan moral oldu ama 3 puanın dışında aldığımız galibiyet 6 puanlık moral verdi. Kendimize gelmemiz ve kendimizi toparlamamız, inancımızı yeniden kazanmamız açısından çok iyi oldu. Zannediyorum ki o maçın olumlu etkilerini Kayserispor maçında sahaya yansıtacağız" şeklinde konuştu.
Rakiplerine fazla pozisyon vermemelerine rağmen girilen birkaç pozisyonun golle sonuçlanması ve her maçta gol yemesinin ardından bu sezon ilk kez bir maçı gol yemeden tamamladığı ve bunun sebebinin ne olduğu şeklindeki soruya kalecimiz Orkun Uşak, "Ben birçok maç oynadım. Açıkçası böyle zamanları oynadığım takımlarda bazen yaşadım. Bazen işler kötü gitmeye başladığında buna engel olamazsınız. O top kaleye girmek istediği zaman siz gerekli bütün önlemleri de alsanız elinizden birşey gelmez ve birilerine çarparak top gol olur. Sanırım bizim başımıza gelende böyle bir dönemdi. Rakibe çok fazla pozisyon vermediğimiz, kalemizi iyi savunduğumuz bir dönemdi. Açıkçası hep istemediğimiz şeyler oldu. Ama bu dönemler hep kırılmalarla son bulur. Umuyorum ki bizim adımıza da kırılma geçen hafta Manisaspor deplasmanında aldığımız galibiyetti. İnşallah daha iyi işler yapacağız" cevabını verdi.
Kendi performansını değerlendirmesi istenen Orkun Uşak, "Ben takıma geç katıldım. Geldiğimde ikinci haftaydı. Antrenman eksiğim vardı. Bu eksiğimi tamamladım. Daha sonra takıma katkı vermek için bende sıramı bekledim. Sıram geldi. Şimdi onu en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum. İnşallah sağlığımız el verdikçe müddetçe, burada bulunan malzemecisinden masörüne görevlisinden teknik heyetine ve futbolcusuna kadar herkes gibi bende Konyaspor'un başarısı için elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağım" derken, taraftarlarımıza da çağrıda bulunarak şunları söyledi: "Onları üzdüğümüzü biliyoruz. Ama bu kesinlikle bir ümitsizlik durumu olmamalı. Bu 34 haftalık bir periyot. Onlar bize bazen kızıyor, bazen sitem ediyorlar. Haklılarda. Özellikle iç sahada oynadığımız maçlarda istediğimiz skorları elde edemedik. Ama bu bir maç oynandı ve her şey bitti demek değildir. Bize her maç destek versinler. Bizde onların vereceği destekle daha moralli ve arzulu oynuyoruz. Bunu bilsinler ve bize destek olsunlar..."


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.