Orkide Perakende Olimpiyatına Katıldı

Orkide Perakende Olimpiyatına Katıldı

Orkide Yağ, Türkiye’nin perakende olimpiyatı olarak nitelenen, cumhuriyet tarihinin en büyük perakende organizasyonu 16.

Orkide Yağ, Türkiye’nin perakende olimpiyatı olarak nitelenen, cumhuriyet tarihinin en büyük perakende organizasyonu 16. Asya Pasifik Perakende Konferansı ve Fuarı (APRCE 2013 İstanbul)’na katıldı. Bu yılki düzenleme hakkını İstanbul’un kazandığı, 33 ülkeden 2 binin üzerinde katılımcısı olan bölgenin en büyük etkinliği APRCE 2013’te, perakendecilik sektörüyle ilgili güncel ve geleceğe ilişkin gelişmeler sergilendi.

Yerli ve yabancı büyük süpermarket zincirlerinden üst düzey katılımın olduğu fuarda Orkide’yi, Halkla İlişkiler Müdürü Ercan Erol ile İhracat Satış ve Pazarlama Müdürü Hamide Tunçsiper temsil etti. Tunçsiper, yaptığı açıklamada, “Yeni Dünya, Yeni Perakende ve Yeni Tüketici” ana temasıyla düzenlenen fuarın Türkiye’nin perakende sektörü için çok önemli bir organizasyon olduğunu, sektördeki gelişmelerin yakın takipçisi Orkide’nin, bütün önemli etkinliklerde yer alarak büyük bir marka olmanın gereklerini yerine getirdiğini ifade etti. Tunçsiper, “Dünyanın neresinde olursa olsun tüketicilerimizle ve potansiyel müşterilerimizle yakın ilişkiler kurmamızı sağlayan her platformu değerlendiriyoruz. Özellikle gıda sektöründe değişen dünya trendlerini takip etmek, tüketici profilini izlemek önemli.” dedi. Türkiye’nin, gelişen ekonomisiyle her geçen gün dünyadaki konumunu güçlendirdiğine dikkat çekerek, “APRCE 2013 İstanbul, perakende alanında Türkiye’nin bölgesel lider olarak öne çıkmasında oldukça önemli bir adım. Orkide olarak Asya ve Pasifik bölgesinde güçlü ihracat bağlantılarımız mevcut. Bu etkinlik çerçevesinde bölgenin perakende temsilcileriyle birarada olma fırsatını en iyi şekilde değerlendirdiğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.