Orkide Gediz, Sezona Galibiyetle Başladı

Orkide Gediz, Sezona Galibiyetle Başladı

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde Orkide Gediz Üniversitesi, Mamak Belediyesi Ankara DSİ'yi deplasmanda 87-72 yenerek sezonu galibiyetle açtı.Geçen sene 3. Lig’den namağlup şampiyon olarak çıkan kırmızı-beyazlılar, ilk maçlarında Mamak Belediyesi...

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde Orkide Gediz Üniversitesi, Mamak Belediyesi Ankara DSİ'yi deplasmanda 87-72 yenerek sezonu galibiyetle açtı.

Geçen sene 3. Lig’den namağlup şampiyon olarak çıkan kırmızı-beyazlılar, ilk maçlarında Mamak Belediyesi Ankara DSİ ile deplasmanda karşılaştı. İlk periyodu 17-26 önde tamamlayan İzmir ekibi, soyunma odasına da 43-31 önde giren taraf oldu. Üçüncü periyot sonucunda farkı 20 sayıya kadar çıkararak skoru 47-67'ye getiren Orkide Gediz Üniversitesi, karşılaşmadan 87-72 galip ayrıldı. Maçın yıldızı ise 20 sayı, 2 ribaunt ve 2 asistle oynayan ABD'li oyuncu John Ofoegbu oldu.

Orkide Gediz Üniversitesi Antrenörü Deniz Atak, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Deplasmandaki ilk maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Atak, "Tüm oyuncularımı kutluyorum, sahada sergiledikleri mücadele ile kazanmasını bildiler." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.