Onur Çakır'a Rixos Konya'da yeni görev

Onur Çakır'a Rixos Konya'da yeni görev

Turizm sektörünün deneyimli isimlerinden Onur Çakır, Rixos Konya otel Satış Müdürlüğü görevinden Satış&Pazarlama Direktörlüğü görevine getirildi.

Rixos Konya otel bünyesinde 6 yıldır görevini yürüten Onur Çakır Temmuz ayı itibaren Rixos Konya Satış&Pazarlama Direktörü görevine atandı. Bilkent Üniversitesi Turizm Otel işletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra , Selçuk Üniversitesi İşletme bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Çakır, profesyonel iş hayatına Pegasos World Hotel’de başladı. Çakır , Dedeman Holding’de çeşitli departmanlarında görev aldı. Rixos Konya’da Satış Temsilcisi ve Kurumsal Satış Müdürü görevlerini üstlendi. Ardından Satış Müdürlüğü görevine getirildi. 4 yıldır aktif olarak devam ettiği görevindeki başarısından dolayı Temmuz ayı itibaren Satış&Pazarlama Direktörlüğüne atandı. 

Çakır,  ‘Ülkemiz ve Konya Turizminin gelişimi ve turizmdeki yenilikleri devam ettireceğini belirterek, yeni dönemde çalışmalarını daha da ileri götüreceklerini ve Konya turizmine fayda sağlayacak yeni yapılanmalara , projelere  gideceklerini ifade etti.2014 yılındaki hedeflerimizden bir tanesi otelimizi şehrin çekim merkezine dönüştürmekti ve bunu da başardığımıza inanıyorum. 2015 yılında 750 bin misafirimize kapılarımızı açmak ve kusursuz hizmet vermek ise en büyük hedefimiz. Bunun yanında Konya’da yaşayan öğrencilerimize ve halkımıza iş imkanı sunmak başlıca görevlerimiz arasında. Bütün bunların yanında sosyal sorumluluk projelerimiz 2015 yılında da artarak devam edecek.  Dünyanın her noktasından, barış ve dostluk şehrimiz olan Konya’mıza gelecek her misafiri kendi evlerinde gibi hissettirmek sektörümüzün en önemli görevi olmalıdır. Rixos Konya olarak Konya'mıza ve Konya halkımıza hizmet etmekten, bu şehre katma değer sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Biz Konya'mızı ve ülkemizi seviyor, özellikle yurt dışından gelen turistlere de verdiğimiz hizmetle Türk misafirperverliğini göstermeyi kendimize görev addediyoruz” dedi.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.