Önemli olan kazanmaktı

Önemli olan kazanmaktı

Torku Konyaspor'un Antalyaspor'u sayısız fırsatlardan yararlanamadığı, buna rağmen güçlü rakibini 3-2 yenerek haftayı 3 puanla kapatması taraftarları olduğu kadar futbolcuları da sevindirdi

Ligin 13. haftasında Antalyaspor'u 3-2 yenerek puanı 23'e yükselten Torku Konyaspor'da yüzler güldü. Karşılaşmanın son dakikalarında sıkıntılı anlar yaşayan yeşil-beyazlılar da futbolcular oynanan oyundan ve kazanılan 3 puandan oldukça memnunlar. Takımın ilk golünü atan Kibong, Rangelov ve Ali Çamdalı maçla ilgili düşüncelerini açıkladılar.

KİBONG:İYİ MAÇ OLDU

Maçtan önce zor olacağını biliyorduk. Ama iyi başladık. Birçok gol pozisyonu bulduk ama bunları değerlendiremedik. Ama  sonucu lehimize bitirmesini başardık. Bizim adımıza iyi biten bir maç oldu. Futbol takım oyunu. Bana gol için asist yapan  arkadaşıma teşekkür ediyorum. Benim için çok büyük mutluluk verici bir olay.

RANGELOV:KAZANMAK ÖNEMLİYDİ

Antalyaspor maçında iyi bir performans gösterdim. Gol atmam için yakaladığım fırsatları değerlendiremedim. Ama bakıldığında  rakip takım kalecisi de çok kritik kurtarışlar yaptı. Önemli olan takım olarak iyi oynamak ve kazanmaktı. Bunu başardığımız  için çok mutluyum. Soğuk havaya rağmen maça gelerek bizleri destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu  destek bizim için çok önemliydi. Umarım onları mutlu edebilmişizdir. Kasımpaşa maçına hazırlanmamız için önümüzde 1 hafta  var. En iyi şekilde hazırlanmak için elimizden geleni yapacağız. Oraya puan ya da puanlar almaya gideceğiz. 1 veya 3 puan  fark etmez. Bizim için önemli olan takımımızı lig tablosunda iyi yerlere taşıyacak bir skor elde edecek olmamız.

ALİ ÇAMDALI:ADRENALİ SEVİYORUZ

Aslında çok rahat geçirebileceğimiz maçı inanılmaz bir şekilde sıkıntıya soktuk. Son dakikalar klasik Konyaspor maçlarından  biri oldu yine. Demek ki adrenalini seviyoruz. Bu maç bizim için önemliydi. 23 puanı yakalamak istiyorduk. Bunu başardık.  Hakikaten çok mutluyuz ve sevinçliyiz. Ama dediğim gibi gönül isterdi ki rahat bir maç olsun. Çünkü takım inanılmaz gol pozisyonuna girdi. Zannedersem bu sezon bu kadar gol pozisyonu yakalamadık bir maçta. En çok istediğim golcülerin gol  atmasıydı. Pozisyona girdiler ama atamadılar. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. 23 puanı yakaladık ve Kasımpaşa ile aynı  puandayız. Güzel bir maç olacaktır. Devre arasona kadar kaç puanı yakalarız bilmiyorum ama üzerine koymak istiyoruz. Kalan 3 maçımız var. Bu 9 puanda olabilir, 7 puanda olabilir. İnşallah bu sene Konyaspor adına yine bir rekor kırarız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.