Önemli bir galibiyet

Önemli bir galibiyet

Konyaspor Başkanı Kuntoğlu: Maçların oynanılmadan kazanılıp ya da kaybedilmediğini gösterdik

Trabzonspor maçının Konyaspor için önemli ve kritik bir viraj olarak gördüğünü belirten Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, “Bu galibiyet bizim için çok iyi oldu. Başta kalecimiz Oğuzhan olmak üzere bu galibiyette emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Alt sıralardaki takımların kazanmalarıyla birlikte kritik bir dönemden geçen Konyaspor’un, Trabzonspor ile oynayacağı maçın büyük öneme sahip olduğunu belirten, Mehmet Ali Kuntoğlu, “Öncelikle yayıncı kuruluşu kınıyorum. Geçen hafta bizi saha konusunda eleştirmişlerdi. Biz Anadolu takımlarını bu kadar küçümsemesinler. Gerektiğinde bizim de sesimiz çıkar. Biz Anadolu takımıyız, garibanız. Bize destek vermeleri gerekirken hep eleştiriyorlar” diye konuştu.  Kuntoğlu maçla ilgili olarak şunları söyledi: “Trabzon’a en kötü puan için gelmiştik. Kazanmak için gereken pozisyonları bulduk. İlk yarının son bölümlerinde elle oynama sonucunda kazanmamız gereken net bir penaltı verilmedi. Buna rağmen oyundan kopmadık. Son bölümde bulduğumuz golle galip geldik. Burada başta kalecimiz Oğuzhan olmak üzere galibiyette emeği geçen herkesi kutluyorum. Maçların oynanılmadan kazanılıp kaybedilmediğini gösterdik. Çok önemli bir galibiyet aldığımızı biliyoruz. Artık bir seri yakalamak ve çıkışa geçmek istiyoruz. Konyaspor özellikle ikinci yarı itibariyle oynadığı oyun ve sahaya koyduğu mücadele ile bulunduğu yerden daha üst sıraları hak ediyor.Ayrıca bizi en iyi şekilde ağırlayan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve Yönetim Kurulu'na da teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
TERİM: KONYASPOR İYİ DİRENDİ
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor'un, sahasında Konyaspor'a yenilmesinin sürpriz bir sonuç olduğunu söyledi. Trabzonspor ile Konyaspor arasındaki karşılaşmayı izleyen Fatih Terim, maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terim, “Trabzonspor bayağı bir gol kaçırdı. Konyaspor da kaçırdı. Sonuçta bir lig maçı. Biri kazanacak diğeri kaybedecek. Geçen hafta Denizli'ye de kaybedilmişti. Oyuna bakıldığında çok da beklenti Trabzonspor'un kaybedeceği şekilde değildi. Konyaspor, iyi direndi ve kontraataklar yaptı. Trabzonspor'da çok pozisyon yakaladı ancak bunları değerlendirmedi. Neticede böyle bir skor oldu.''
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.