Önce Kayseri sonra Bursa!

Önce Kayseri sonra Bursa!

Torku Konyaspor'u bu hafta zorlu maçlar bekliyor. Kartal, yarın Ziraat Türkiye Kupası maçında Kayserispor'la, cumartesi günü de ligde bursaspor'la mücadele edecek. Temsilcimizin hedefi iki maçı da kazanmak

Torku Konyaspor'da, Türkiye kupasında Kayserispor ve ligde de Bursaspor ile oynanacak maçların hazırlıkları başladı. Ligin 15. haftasında, Kasımpaşa karşısında şanssız bir yenilgi alarak 23 7. sıradaki yerini koruyan Torku Konyaspor, 4 gün içerisinde kupada ve ligde iki maç oynayacak. Programa göre, Çarşamba günü akşam Ziraat Türkiye kupasında Kayserispor, Cumartesi günü de ligin 16. haftasında Bursaspor’u konuk edecek olan Kartal’da hedef, çifte galibiyet.  

Kasımpaşa maçının ardından bir gün dinlenen yeşil-beyazlı takımda haftanın ilk antrenmanı dün gerçekleştirildi. Bugün taktik antrenmanı yapacak olan Torku Konyaspor’da Kayseri maçı öncesi sakat olan Meha dışında eksik yok. Ancak, teknik adamların bazı oyuncuları dinlendirecekleri ileri sürüldü. Kartal’da, Cumartesi günü içi sahada oynanacak Bursaspor maçında ise Meha ile birlikte sarı kart cezalısı Holmen oynayamayacak. Kart cezaları sona eren Ali Turan ve Ali Çamdalı teknik adamlar görev vermesi halinde her iki maçta da forma giyebilecek.  Torku Konyaspor’da, Çarşamba akşamı oynanacak Kayserispor kupa maçının ardından Bursaspor karşılaşmasının ilk çalışması ise Perşembe günü gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.