Önce BEŞİKTAŞ sonra TRABZON

Önce BEŞİKTAŞ sonra TRABZON

Lig'in 23. haftasında Mersin deplasmanından 3 puanla dönen Torku Konyaspor'da gözler Beşiktaş ve Trabzon maçına çevrildi. Beşiktaş maçını Ankara Bölgesinden Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek

Torku Konyaspor'da gözler kupaya çevrildi. Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarının hazırlığı dün yapılan antrenmanla başladı. Ligdeki çıkışını Mersin galibiyetiyle sürdüren Torku Konyaspor'da hedef, önce kupa, ardından lig. Yeşil-beyazlılar, Perşembe akşamı iç sahada Ziraat Türkiye kupasında oynayacakları çeyrek final rövanş ve ligin 24. haftasında Pazar günü yine içeride Trabzonspor ile yapacakları lig maçının hazırlıklarına bir günlük izinin ardından dün Kayacık tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Bugün ve yarın taktik çalışacak olan Torku Konyaspor, Beşiktaş maçı öncesi eksik yok. Moral süper. Kartallar, İstanbul’da 2-1 yendikleri Beşiktaş’ı rövanşta da devirerek adını yarı finale yazdırmayı amaçlıyor. Konyaspor yarı finale yükselmesi halinde tarihinde bir ilki daha gerçekleştirecek ve Fenerbahçe ile eşleşecek.   Torku Konyaspor ile Beşiktaş arasında, 3 Mart Perşembe günü oynanacak ve saat 2045’de başlayacak maçın biletlerinin satışı sürüyor. Futbolseverler karşılaşmayı 10- ile 100 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler.

HAKEM: Y.KEMAL UĞURLU

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 3 Mart Perşembe günü saat 20:45'de başlayacak ve Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak Torku Konyaspor-Beşiktaş ZTK çeyrek final rövanş maçını Yaşar Kemal Uğurlu'nun yöneteceğini açıkladı. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Engin Erdem ve Serkan Olguncan yaparken, maçın dördüncü hakemi Mehmet Emre Atasoy.

BAJİÇ:LİGDE HER MAÇ ZOR

Mersin İ.Y. maçında temsilcimizin ikinci golünü kaydeden Boşnak oyuncu Riad Bajic, çalışmalarının ve saha içerisindeki mücadelelerinin karşılığını iyi sonuçlarla aldıklarını belirtirken, kazanılan maçların tesadüfi olmadığını herkesin gördüğünü söyledi. "Ligde her maç zor" sözleriyle açıklamasına başlayan  Riad Bajic, "Takımlar hedefleri doğrultusunda mücadele ediyor ve hiçbir takımın işi kolay değil. Bizim adımıza yakalanan bir çıkış vardı. Bunu devam ettirmek istiyorduk. Mersin İ.Y. maçı da beklediğimiz gibi zor geçti. Ancak kazanmasını bildik. Biz bir takımız ve kimin gol attığı değil takımın kazanması önemli. Herkes bu bilinçle mücadele ediyor. Çalışmalarımızı ve saha içerisindeki mücadelemizin karşılığını iyi sonuçlarla alıyoruz. İnşallah bundan sonra da bu şekilde devam ederiz" diye görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.