Ömer Ali Lig’e golle döndü

Ömer Ali Lig’e golle döndü

Konya Torku Şekerspor’un altyapısından yetişen genç ve yetenekli oyuncu Ömer Ali Şahiner Pursaklar karşısında sezonun ilk maçına çıktı.

Geçtiğimiz sezonunun son maçında çıkan olaylar nedeniyle ceza alan milli futbolcu 2010-2011 sezonun ilk iki maçında forma giyememişti. Pursaklar karşılaşmasında ilk 18’deki yerini alan başarılı milli futbolcu karşılaşmanın  65.dakikasında Erman’ın yerine oyuna girdi. Uzun bir aradan sonra yeşil sahalara dönen Ömer Ali oyuna girdikten 20 dakika sonra bu sezonki ilk golünü de buldu. Genç oyuncunun siftah yaptığı maçta ilk golünü de bulması kendisi için büyük moral oldu. Başarılı milli futbolcu Ömer Ali Şahiner transfer sezonunda da bir çok takımın gözdeleri arasındaydı.

GÜRSEL KALESİNİ GOLE KAPADI

Konya Torku Şekerspor’un altyapısından yetişen ve gösterdiği performansla takımın vazgeçilmezi haline gelen genç kaleci Gürsel Yaprakçı ligde oynadığı 3 maçta da kalesini gole kapadı. Genç kaleci kupa karşılaşmasında ise yaptığı kurtarışlarla takımına turu getirmişti. Gürsel ligde çıktığı 3 maçta da kalesini gole kapattı. Sezona Adana Demirspor deplasmanında başlayan Konya Torku Şekerspor ilk maçından sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. İkinci maçında sahasında Eyüpspor’u konuk eden yeşil-beyazlılar taraftarına 4-0 gibi gollü bir galibiyet hediye etti. Torku Şekerspor kalecisi Gürsel bu maçta da rakip forvetlere kalesini kapalı tuttu. Son oynanan Pursaklar maçından da gollü bir şekilde galip ayrılan yeşil-beyazlı ekip bu maçta da kalesinde gol görmedi. Genç kaleci Gürsel de transfer sezonunda bir çok büyük kulübün transfer listesinde yer almıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.