Ömer Ali: Desteğe ihtiyacımız var

Ömer Ali: Desteğe ihtiyacımız var

Torku Konyaspor’un başarılı futbolcusu Ömer Ali Şahiner hafta sonu iç sahada oynayacakları Eskişehir maçı ile birlikte yeni bir çıkış yakalamak istediklerini ve bunun için taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

Torku Konyaspor’da Eskişehir hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Ömer Ali Şahiner  Ligde oynadıkları son 3 maçta yaşanan puan kayıplarını telafi etme adına Eskişehirspor maçının son derece önemli olduğunu ifade ederek, taraftarların vereceği destekle Pazar günkü maçtan galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi.

ARAYI İYİ DEĞERLENDİRDİK

Şahiner:  "Bizim için kötü geçen bir seriden sonra milli takım arasını iyi bir şekilde geçirdiğimizi düşünüyorum. Hem buradaki çalışmalarımız olsun hem de hazırlık maçımız olsun bu ara bizim için faydalı oldu. Şimdi önümüzde Eskişehirspor maçı var. Bizim açımızdan çok kritik bir maç. Sahamızda seyircimizin desteğiyle kazanmak istiyoruz. Onlarda sıkıntılı günler geçiriyorlar ve bir hoca değişikliği yaşadılar. Mutlak kazanmak isteyeceklerdir. Yeni hocayla birlikte daha çok kazanma isteği olacaktır. Bizimde buna aynı sertlikte ve aynı mücadele gücüyle cevap vermemiz gerekiyor. İnanıyorum ki taraftarımızın desteğiyle Pazar günü kazanan taraf biz olacağız. Çünkü buna onlardan daha çok ihtiyacımız var. Puan sıralamasında istediğimiz noktadan biraz daha yukarıya doğru gitmek ve yerimizi biraz daha sağlamlaştırmak adına buna mecburuz. Hem devre arası yaklaşırken bizim için rahat bir konum olacak hem de takımın özgüveni açısından Eskişehirspor maçında alınacak bir galibiyet çok önemli olacak. İnşallah galip gelen taraf biz oluruz" diye konuştu.

4 MAÇLIK SERİ SIÇRAMA YAPMA AÇISINDAN ÖNEMLİ

Ömer Ali Şahiner, önlerinde 4 maçlık serinin kendileri açısında bir sıçrama dönemi olabileceğini de sözlerine ekleyerek, "Bundan önceki maçlarda buraya gelmemizde bir sıçramaydı, sonrası da öyle olacak. Ligdeki çoğu takım bizim kalitemizde veya biz yakın. Öyle çok aşağıda olan birkaç takım kaldı. Onların dışında herkes birbirini yenebiliyor. Herkes yüksek puanlar topladı ve bu nedenle şu an ortalama biraz yüksek. Bundan sonra oynayacağımız maçlarda sıralamada bulunduğumuz yere yakın ve orayı hedefleyen takımlarla. O açıdan önemli. Yendiğimiz takdirde biz orada olacağız ve diğer takımları aşağıya iteceğiz. İnşallah bu seriyi devre arasına kadar iyi geçiririz ve devreyi istediğimiz, arzu ettiğimiz yerde tamamlarız. Ondan sonra ikinci yarı bizim için daha rahat geçecektir. Bu rahatlığın oyunumuza da yansıyacağını düşünüyorum ve dolayısıyla daha güzel bir futbol olacaktır" dedi.

TARAFTARIMIZI HER ZAMAN GİBİ YANIMIZDA İSTİYORUZ

 Taraftarlarla ilgili olarak 'Taraftarımız genel olarak her zaman olduğu gibi üstüne düşeni yapıyor. Bu sene en kötü 14-15 bin kişiye oynadığımızı hatırlıyorum' diyen Ömer Ali Şahiner, "İnşallah pazar günü de tribünlerdeki yerlerini alırlar ve bizde onlara güzel futbolla, güzel skorla galibiyet hediye ederiz. Taraftarlarımızın bize destekleri, yanımızda olduğu zamanlarda takımın oyunu herkes tarafından biliniyor. Pazar günü tribünlere gelerek Eskişehirspor maçında alacağımız galibiyetin baş mimarı olacaklardır. Onları Eskişehirspor maçında bizleri desteklemeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.