Omek'te Kayıtlar Başladı

Omek'te Kayıtlar Başladı

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Meslek ve Sanat Edindirme Kursları 2014–2015 yeni dönem kayıtları başlıdı. Eskişehir Odunpazarı Meslek Edinme Kursları (OMEK) kayıtların ekim ayına kadar süreceğini vurgulayan yetkililer ön kayıtların...

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Meslek ve Sanat Edindirme Kursları 2014–2015 yeni dönem kayıtları başlıdı. Eskişehir Odunpazarı Meslek Edinme Kursları (OMEK) kayıtların ekim ayına kadar süreceğini vurgulayan yetkililer ön kayıtların da yıl boyunca devam edeceğini ayrıca kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların Odunpazarı Belediyesi Aydın Arat Sosyal Yaşam Merkezi'ne başvuruda bulunabileceklerini ifade etti. Yeni dönemde kursta dikkat çeken mesleklerden olan “ahşap-cam-kumaş üç boyutlu boyama”, “hasta ve yaşlı refakatçisi”, “evde çocuk bakımı” ve çocuklar için “sihirli deneyler”, “mental aritmetik” ve “eğlenceli matematik” gibi yeni branşların eklendiğini vurgulayan OMEK yetkilileri, mesleki alanda kendilerini yetiştirmek isteyen tüm Eskişehirlileri Odunpazarı Belediyesi Meslek ve Sanat Edindirme Kursları'na davet ettiklerini belirtti.

Bu arada OMEK yetkilileri, hedeflerinin her yıl daha çok branş ve yeni kurs merkezleri ile daha geniş kitlelere ulaşmak olduğunu vurguladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.