Olymp Trade ikili opsiyon ticaretinde bulunmayan bazı çok iyi fırsatlara sahip

Olymp Trade ikili opsiyon ticaretinde bulunmayan bazı çok iyi fırsatlara sahip

Olymp Trade ikili opsiyon ticaretinde bulunmayan bazı çok iyi fırsatlara sahip

 

1-olymptrade.jpg

 

Olymp Trade, tüccarlarına platform üzerinden büyük yatırımlarda bulunmadan işlem yapma ayrıca yüksek geri dönüş oranlarıyla kâr elde etme özellikleri sunarak tüccarlar arasında ün saldı.

Buna ek olarak şirket, profesyonel olarak gelişim gösterilmesinde yardım sunuyor ve hizmet kalitesi FinaCom tarafından belirtilen uluslararası lisansla teyit edilmiş durumda.

Olymp Trade ve diğer brokerler arasındaki farklar nedir?

Öne çıkan avantajlarını düşünelim:

< >Yüksek kâr oranı (normal hesaplarda %80’e, VIP hesaplarında %90’a kadar)düşük işleme giriş tutarı (hesap cinsine bağlı olarak minimum depozito 10$/ 10€, minimum işlem tutarı 1$ /1€)ücretsiz para çekme işlemiişlemlerde yardım, ikili opsiyon işleri için kendine ait eğitim merkezitüm cihazlarla uyumlu, 7 farklı dil desteğimüşteri bilgilerinin gizliliğicanlı sohbet, eposta ve resmi FB sayfası aracılığıyla Türkçe teknik destek 

 

Olymp Trade platformunun karakteristik özellikleri nelerdir?

Şirket, platformunu geliştirirken uzmanlarını normal tüccarlarla bir araya getirerek verdiği hizmetin daha kullanışlı hale getirilmesini sağlamış durumda.

Platformun işleyişine temel olarak belirtilen ana kriterler istikrar, modern teknoloji ve fiyat alımında yüksek hız. Böylece teknik problemlerden kaynaklı işlem hatası olasılığı ortadan kaldırılmış oluyor.

Hem yeni başlayanlar hem de tecrübeli tüccarlar ikili opsiyon ve kendi kariyerlerindeki büyüme için teknik analiz araçları, iki grafik türü: çizgi ve mum, çok sayıda varlık, güncel analizler ve öğretici materyaller dahil aradıkları her şeyi bulabilirler.

Varlıklar kategorisinde 60’dan fazla araç bulunur. Bunlar temel ve daha az kullanılan döviz cinsleri, çarpraz kurlar, emtia, metaller, iyi bilenen uluslararası şirketlerin hisseleri, ana borsa endeksleri, Olymptrade’in yetkisinde olan Cryptoindex gibi kriptodövizlerdir.

Bu brokerle çalışmak neden güvenli olsun?

Olymp Trade sertifikalı bir brokerdir ve hizmet kalitesi Finans Komisyonu tarafından teyit edilmiştir.

FinaCom, broker şirketlerle hiç bir bağı bulunmayan uzmanlardan oluşan uluslararası bir kurumdur. Olymp Trade bu kurumda “A” Kategori üyesidir yani ortaya çıkabilecek ihtilafların müşteri leyhine başarıyla sonuçlanması durumunda 20 bin $’a varan tazminat alma hakkına güvenilir.

Ayrıca, brokerin ve işlem hizmetlerinin güvenilirliği uluslararası uzmanlar ve tüccarlar tarafından oldukça fazla şekilde takdir görmektedir. Bu broker 2016 yılında üç önemli ödüle layık görülmüştür. Bunlar KROUFR Ödülleri’nde “En iyi ikili opsiyon brokeri”, IAIR Ödülleri’nde ”En iyi ikili opsiyon işlem platformu” ve Show FX World’de “En hızlı gelişen broker” ödülleri oldu.

 

Yeni başlayanlar için ne avantajları var?

Brokerin web sitesinde ikili opsiyonlarla iş yapabilmek için çok çeşitli eğitim materyalleri bulunabilir.

 “Eğitim” bölümü, tüccarların seviyesine göre düşünülmüş gerekli tüm materyalleri kapsıyor. Bunlara

 

< >öğretici videolar, uzmanlardan web seminerleridünya finans piyasalarına giriş kurslarıstratejiler- gizli ve etkili işlem teknikleri dahil.Tüccarlar başka nelere dikkat etmeli?

 

Bonuslar ve promosyonlar

Broker şirket, hem kayıtlı tüccarlarına hem de sürekli kullanıcılarına açık olan bonus ve promosyon sistemini sunuyor.

Mesela, kayıttan sonraki ilk saatte yatırılan para tutarı iki katına çıkarılabilir. Olymp Trade, yeni katılanlara yatırılan tutarın %100 oranında bonusla hoş geldin diyor.

 

2-olymp-trade.png

Hesaba daha fazla para yatırıldığında ayrıca bonus alınabilir, web sitesinde ve sosyal ağlarda yapılan yarışmalardan kazanç elde edilebilir.

Bunlara ek olarak Facebook sayfasında düzenli yapılan turnuvalar ve yarışmalarda eşsiz ödüller verilmektedir.

 

VIP-hizmeti

 

3-olymp-trade.png

Olymp Trade platformundaki VIP-hesabı minimum riskle kazanma fırsatı sunar yani:

< >Geri dönüş kârı %90’a kadar çıkarHer zaman ulaşılabilir müşteriye özel kişisel analist bulunur24 saat içinde para çekme, risksiz işlemler, özel stratejiler, özel web seminerlerine, etkinliklere ve yarışmalara katılım gibi normal kullanıcıların sahip olmadığı fırsatlar verilir 

 

 

Akıllı telefon uygulaması

Olymp Trade platform iOS ve Android’le çalışan tablet ve akıllı telefonları kapsayacak şekilde tüm cihazlarla uyumludur.

Mobil uygulamayla istenilen yer ve zamanda işlem yapılabilir. Mesela bir restoranda yemek yerken, çok sayıda kârlı işlem açılabilir, elde edilmiş kârlar banka kartına çekilirken bu sırada yemek hesabı ödenebilir.

Olymp Trade’e Google Play ve App Store üzerinden verilen puanlara bakılınca tüccarların uygulamanın yüksek kaliteli tasarım, fazla sayıdaki varlık,  tam kapsamlı demo hesabı, fiyat geçmişi ve hızlı teknik desteği özelliklerini takdir ettikleri anlaşılıyor.

 

Para yatırma ve kârı çekme işlemleri nasıl yapılıyor?

 

Para yatırmak için çok sayıda kolay yöntem bulunuyor. Şirket VISA ve Mastercard kredi kartları ya da Webmoney, Skrill, Neteller, Yandex Money ve Bitcoin gibi popüler ödeme sistemleri dahil çok sayıda seçenek sunuyor.

 

Elde edilen kâr hiç bir ücret kesilmeden yaklaşık 5 gün içinde çekilebiliyor fakat çoğu para çekme talebi çok daha hızlı gerçekleşiyor.

Sonuç olarak, Olymp Trade’in müşterileri için finansal anlamda finans okur yazarlığını geliştirme konusunda öne çıkarak kendine güvenilir ve sertifikalı bir broker itibarı kazandırdığını söyleyebiliriz.  Bu ticaret şirketiyle yapılan işlemler büyük yatırımlar yapılmasını gerektirmez ancak işlemden elde edilen kârlar %80’e hatta VIP tüccarlar için %90’a kadar çıkar.

İsteyenler platformun avantajlarına bakıp bizzat denemek için ikili opsiyon brokerinin web sitesi yani, Olymp Trade’in resmi web sitesine kayıt olabilir veya Olymp Trade resmi Facebook sayfası üzerinden ya da [email protected] adresine yazarak destek ekibine  sorularını sorabilirler.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum