Olumlu göstergeler zamanla anlaşılacak

Olumlu göstergeler zamanla anlaşılacak

AK Parti Konya Milletvekili adayı İlhan Yerlikaya, suyun toprağa zamanla işlemesi gibi rakamlardaki olumlu göstergelerin de zamanla tabana işleyeceğini belirterek, ''Olumlu gelişmeler önümüzdeki dönem

AK Parti Konya Milletvekili adayı İlhan Yerlikaya, suyun toprağa zamanla işlemesi gibi rakamlardaki olumlu göstergelerin de zamanla tabana işleyeceğini belirterek, ''Olumlu gelişmeler önümüzdeki dönemde çok daha net hissedilecek'' dedi.
Yerlikaya, seçim çalışmaları kapsamında doğduğu Meydanlı köyüne gitti. Burada uzun bir araç konvoyuyla karşılanan Yerlikaya, köylülerle tek tek tokalaşarak desteklerini istedi.
Kadınhanı İlçe Başkanı Alparslan Katrancı, İl Genel Meclisi üyeleri Hacı Hasan Karatoprak ve Hasan Akça'nın da katıldığı çalışmalarda Yerlikaya, selamlaştığı köylülerle sohbet etti.
Yerlikaya, sohbet ettiği vatandaşlara, AK Parti Hükümeti'nin bugüne kadar yaptığı icraatlarını anlattı.
Yerlikaya, Türkiye'nin şahlanışının önümüzdeki dönemde tüm vatandaşlar tarafından daha belirgin şekilde hissedileceğini söyledi.
''Tarlayı bir anda yoğun şekilde sulasak da su tabana aniden inmez'' diyen Yerlikaya, şunları kaydetti:
''Su belli bir müddet sonra toprağın altına iner. Türkiye'de de tüm göstergeler çok iyiye gidiyor. Halkımız da bunu görüyor. Ancak suyun toprağa zamanla işlemesi gibi rakamlardaki olumlu göstergeler de zamanla tabana işleyecek ve olumlu gelişmeler önümüzdeki dönemde çok daha net hissedilecek. Çıraklık ve kalfalık döneminde, yoğun olarak sulama yaptık. Ustalık döneminde bu çok daha net taban tarafından hissedilecek.'' Yerlikaya, ilçeye bağlı Osmancık beldesi ile 16 köyü ziyaret etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.