Ölümcül Virüs Ebola’yla “şaka” Yaptı, Uçaktan İndirildi

Ölümcül Virüs Ebola’yla “şaka” Yaptı, Uçaktan İndirildi

ABD’nin Philadelphia şehrinden Dominik Cumhuriyeti’ne giden uçakta, üst üste defalarca hapşırıp, kendisinde Ebola olduğunu söyleyen bir yolcu uçaktan indirildi. Yaklaşık 2 saat boyunca uçaktaki 255 yolcuya korkulu anlar yaşatan Amerikalının...

ABD’nin Philadelphia şehrinden Dominik Cumhuriyeti’ne giden uçakta, üst üste defalarca hapşırıp, kendisinde Ebola olduğunu söyleyen bir yolcu uçaktan indirildi. Yaklaşık 2 saat boyunca uçaktaki 255 yolcuya korkulu anlar yaşatan Amerikalının şaka yaptığı ortaya çıktı.

Özel korumalı kıyafet giyen sağlık görevlileri uçakta yaptığı bir dizi incelemenin ardından, ismi açıklanmayan ABD’li yolcuyu uçaktan indirdi. Söz konusu yolcunun Punta Cana’ya 4 saat süren yolculuk boyunca, Batı Afrika’da binlerce kişinin hayatına mal olan ölümcül virüsün öncül belirtileri olarak gösterilen, öksürüp, hapşırdığı ifade edildi.

Uçakta bulunan bir yolcu tarafından çekilen görüntülerde, özel kıyafetli görevlilerin incelemeleri ve bir kabin görevlisinin yolculara anons etmesi yer alıyor.

Punta Cana Uluslararası Havaalanı’nda kapsamlı bir tıbbi muayeneden geçirilen ve daha sonra havaalanı yetkililerince sorguya çekilen yolcunun, Ebola virüsü taşımadığı açıklandı. Daily Mail’in haberine göre ise şakacı yolcu sadece grip olmuş.

Havaalanı yetkilisi Alberto Smith ayrıca yolcunun pasaportunda yakın zamanda Afrika’ya seyahat ettiğine rastlanmadığını söyledi. Yolcunun en son 2012 yılında Avrupa’ya gittiğini belirten Smith, “biraz dengesiz” olarak nitelediği yolcunun bilerek, “dikkat çekmek için” yanlış alarm verdiğini ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.