Ölen Sokak Köpeklerini Bahçeye Gömen Kadını Rehin Aldı

Ölen Sokak Köpeklerini Bahçeye Gömen Kadını Rehin Aldı

Zeytinburnu’nda ölen sokak köpeklerini bahçeye gömen komşusuna sinirlenen iş yeri sahibi bir kişi, kadını bıçakla rehin aldı. Polis ekipleri, etrafa tehditler savuran iş yeri sahibini etkisiz hale getirmek için ikna etmeye çalışıyor. Olay...

Zeytinburnu’nda ölen sokak köpeklerini bahçeye gömen komşusuna sinirlenen iş yeri sahibi bir kişi, kadını bıçakla rehin aldı. Polis ekipleri, etrafa tehditler savuran iş yeri sahibini etkisiz hale getirmek için ikna etmeye çalışıyor.

Olay Ziya Gökalp Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi'nde yaşandı. Caddede bulunan bir binanın bahçesine ölen köpekleri gömen bir kadın, yanında bulunan restoran sahibi kişi ile bugün kavga etti. Kavganın ardından sinirlerine hakim olamayan şahıs bıçağına sarıldı. Restoran sahibi kadını rehin aldı. Polisler, rehin alan şahsı ikna etmek için uzun süre mücadele verdi. Şahıs ikna olmayınca olay yerine ikna için müzakereci çağırıldı.

Kadının ölen sokak köpeklerin toprağa gömdüğünü belirten bir komşusu, “Adam köpeklerin gömülmesini istememiş. Köpeğin gömülmesine itiraz etmiş. Adam birkaç kez belediyeye başvurmuş. Ama sonuç alamamış. Köpeğin leş kokusu geliyormuş. Adam itiraz etmiş. Aralarında anlaşmazlık çıkınca adam da cinnet geçirmiş.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.