Okulun yolu Adese’den geçiyor

Okulun yolu Adese’den geçiyor

Adese mağazaları, okulların açılmasına az bir zaman kala sunduğu fırsat ve kampanyalarla okul alışverişlerinin vazgeçilmez adresi haline geldi.

Adese’de bütün okul eşyalarını bulabilmek mümkün. İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, okula dönüş heyecanı yaşayan öğrencilere sunduğu kampanyalarla hem öğrencilerin hem de ailelerin yüzünü güldürüyor. Mağazalarında müşterilerinin tüm kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayabilecek ürünlerle hizmet veren Adese; defterden kaleme, pergelden gönyeye, çantadan okul kıyafetine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Barbie, Pepe ve Ben Ten gibi pek çok lisanslı ürünleri de bulunduran Adese, raflarında Sağlık Bakanlığından onaylı ürünlere yer veriyor ve öğrencilerin sağlığını tehdit edecek hiçbir ürünün satışına izin vermiyor. Adese, okul alışverişlerinde 50 TL ve üzeri alışverişlerde anlaşmalı banka kartlarına 9 aya kadar taksit imkânı sunuyor. Bu yıl da en uygun fiyatlarla okul alışverişinde ailelere büyük kolaylık sağlayan Adese, yaptığı kampanyalarla alışverişi daha avantajlı hale getiriyor.


ADESE’DEN LAPTOP VE TABLET HEDİYE
Adese; Kent, Milka ve Jacobs ürünlerinden 5-25 Eylül tarihleri arasında Adese Kart ile toplam tutarda en fazla alışveriş yapan ilk beş kişiye Samsung Laptop, sonraki 50 kişiye de Everest tablet PC hediye edecek. Çocukların en sevdiği markaların başında gelen Şölen Ozmo ürünlerinden Adese Kart ile en fazla alışveriş yapan ilk 50 kişiye 100 TL, sonraki 75 kişiye 50 TL ve ardından gelen 150 kişiye ise 25 TL değerinde Adese Hediye Kart verilecek. Kampanya, 12 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak.

OKULA DÖNÜŞ HEDİYESİ ADESE’DEN
Adese, Unilever’in temizlik grubu markalarından Omo, Yumoş, Domestos, Sunlight, Cif ve Rinso’dan 50 TL tutarında alışveriş yapacak müşterilerine Sinbo su ısıtıcı hediye edecek. 5-25 Eylül tarihleri arasında P&G’nin kişisel bakım ve kozmetik ürünlerinden 75 TL’lik alışveriş yapan ilk 300 kişi ise 150 TL değerinde Oral-B şarjlı diş fırçası kazanacak. Adese müşterileri, yapacakları alışverişlerle sadece okul ihtiyaçlarını değil; katılacakları kampanyalarla farklı ihtiyaçlarını da karşılayabilecekler. 5-25 Eylül tarihleri arasında Ülker krem çikolata ve Coco Pops ürünlerinden 15 TL tutarında alışveriş yapan herkes, 5 TL Adese Puan hediye kazanacak.
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.