Okullar Ve Çevresi Yakın Denetime Alındı

Okullar Ve Çevresi Yakın Denetime Alındı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Polis, Tarım İlçe Müdürlüğü, Belediye Zabıta ve Toplum Sağlığı Merkezi görevlileri okul kantinleri, okul çevrelerindeki kafeler ve oyun salonlarını denetledi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Polis, Tarım İlçe Müdürlüğü, Belediye Zabıta ve Toplum Sağlığı Merkezi görevlileri okul kantinleri, okul çevrelerindeki kafeler ve oyun salonlarını denetledi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekipleri de okul çevresindeki yabancı şahısları uzaklaştırdı.

Ereğli'de geçtiğimiz ay başlatılan denetimler aralıksız devam ediyor. Ekipler ilk olarak İmam Hatip Lisesi ve çevresinde denetleme yaptı. Okulun kantini ve çevredeki satış yapan iş yerleri Tarım İlçe Müdürlüğü, Belediye Zabıta ve Toplum Sağlığı Merkezi görevlileri tarafından denetlendi. Polis de okul çevresindeki yabancı şahıslar ve öğrencileri uzaklaştırdı. Kimlik kontrolleri yapılan şahıs ve öğrenciler uyarıldıktan sonra gönderildi.

Ekipler daha sonra Kepez İzmirlioğlu Ortaokulu'nda denetim yapıldı. Yapılan denetimlerde kafe ve bakkallar başta olmak üzere yiyecek satan iş yerleri denetlendi.

Okullarda yapılan denetimlerden vatandaşlar memnun olduklarını dile getirdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.