Okmeydanı'nda Olaylı Gün

Okmeydanı'nda Olaylı Gün

Beyoğlu Okmeydanı'nda terör örgütü yandaşlarının çıkardığı olaylar tırmanışa geçti. Sokaklara caddelere molotof bombası ile saldırı düzenleyen örgüt yandaşlarına polis plastik mermi kullandı. Pankart ve sloganlar eşliğinde Şark...

Beyoğlu Okmeydanı'nda terör örgütü yandaşlarının çıkardığı olaylar tırmanışa geçti. Sokaklara caddelere molotof bombası ile saldırı düzenleyen örgüt yandaşlarına polis plastik mermi kullandı.

Pankart ve sloganlar eşliğinde Şark Kahvesi mevkiinde yürüyüşe geçen terör örgütü yandaşı maskeli bir grup olay çıkardı. Caddelere ve sokak aralarına molotof bombası atan grup, havai fişeklerle polise saldırdı. Polis grubu dağıtmak için önce gaz bombası ardından plastik mermi kullandı. TOMA adı verilen çevik kuvvet panzeri ile gruba su sıkan polis, olayların yoğunlaştığı caddeyi de trafiğe kapattı. Trafiğe kapatılan caddeye girmeye çalışan yaşlı bir bayan ile esnaf arasında da zaman zaman ilginç diyaloglar yaşandı. Polisin attığı gazdan etkilenenler de oldu. Sokaklara atılan molotof bombası sonucu çıkan yangına esnaf yangın tüpü ile müdahale etti.

Bölgedeki gerginlik sürüyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.