Okan Buruk: İlk Yarı 20 Puanın Üzerinde Hedefimiz Var

Okan Buruk: İlk Yarı 20 Puanın Üzerinde Hedefimiz Var

Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, hedeflerine ulaşmak için 8 puana ulaşmak istediklerini ifade etti. Buruk, ilk yarı sonunda da 20 puanın üzerine çıkmak istediklerini...

Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, hedeflerine ulaşmak için 8 puana ulaşmak istediklerini ifade etti. Buruk, ilk yarı sonunda da 20 puanın üzerine çıkmak istediklerini kaydetti.

Gaziantepspor, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 6. haftasında evinde ağırlayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bugünkü yapacakları antrenman öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan genç teknik adam Okan Buruk, lige verilen milli takım maçı arasını iyi değerlendirdiklerini belirterek, 8 puana ulaşmak istediklerini söyledi. Buruk, "İlk 5 haftada puan olarak çok kötü bir durumda değiliz. Gaziantepspor olarak son yılların en iyi başlangıçlarını yaptık. Hem oyun anlamında, hem puan anlamında büyük hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak için de bu hafta oynayacağımız Karabükspor maçı çok büyük önem taşıyor bizim için." dedi.

Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini dile getiren Okan Buruk, "Kazandığımız taktirde 8 puana geleceğiz. Bu da hem moral olarak hem puan tablosundaki yerimiz olarak bize büyük bir fayda sağlayacak. Yeni bir takımız. 18 tane yeni oyuncu aldık. Bu süreçte toplayabileceğimiz en fazla puanı toplayıp, zamanla da takım olma yolunda adım atmak istiyoruz. İlk yarı en az 20 puan toplamak istiyoruz. Lucas Ontivero'nun iki gün önce ufak bir sakatlığı oldu. Serhan'ın sakatlığı var." diye konuştu.

Yavaş yavaş takım olma yolunda ilerlediklerini belirten futbolcu Koray Arslan ise yaptığı açıklamada, Karabükspor karşısında 3 puan almak istediklerini kaydetti.

Bu arada Gaziantepspor, 18 Ekim Cumartesi günü konuk edeceği Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını ise sürdürdü. Kırmızı siyahlı ekip, ısınma koşusu ve açma germe egzersizleri ile başlayan antrenmanın ana bölümünde pas çalışmaları ve çift kale maç yaptılar. Taktik antrenman gibi geçen maçta Okan Buruk, zaman zaman oyunu durdurarak futbolcularını uyardı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.