'Öğretmenler Üzerinde Kıyıma Son Verilmeli'

'Öğretmenler Üzerinde Kıyıma Son Verilmeli'

Aktif Eğitimciler Sendikası, eğitimciler üzerinde kıyım yapıldığı gerekçesiyle Milli Eğitim Bakanlığı'na tepki gösterdi. Aktif Eğitimciler Sendikası Hatay Şubesi üyeleri, Antakya Merkez Postanesi önünde bir araya gelerek 'iyi planlanmamış...

Aktif Eğitimciler Sendikası, eğitimciler üzerinde kıyım yapıldığı gerekçesiyle Milli Eğitim Bakanlığı'na tepki gösterdi.

Aktif Eğitimciler Sendikası Hatay Şubesi üyeleri, Antakya Merkez Postanesi önünde bir araya gelerek 'iyi planlanmamış rotasyona hayır' dedi. Aktif Eğitimciler Sendikası Hatay Şube Başkanı Mehmet Tüm, ön hazırlığı ve planlaması iyi yapılmayan bir rotasyonun öğretmenler ve ailelerinin hayatını alt üst edeceğinin altını çizerek, "Kaldı ki kendi yandaşları dışında herkese etmediğini bırakmayan bir siyasal anlayışın, rotasyonu ayrımcı politikalarına ve hukuksuz uygulamalarına nasıl bir zemin olarak göreceğini çok iyi biliyoruz. Sayıları binlerce ile ifade edilen şube müdürü, maarif müfettişi gibi meslek gruplarının rotasyon uygulamalarını bile sağlıklı gerçekleştiremeyen Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaklaşık 850 bin öğretmenin rotasyonunda başarılı olamayacağı aşikardır." dedi.

Sağanak yağış altında yapılan basın açıklamasının ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.