Öğrenciler polis amcalarını unutmadı

Öğrenciler polis amcalarını unutmadı

Şehit Abdullah Tayyip Olçok Kız İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri,  10 Nisan Polis Günü ve haftası nedeniyle Özal Kent Polis Merkezini ziyarette bulunarak Polis amcalarını unutmadılar.

10 Nisan Polis günü ve Haftası münasebetiyle Selçuklu Şehit Abdullah Tayyip Olçok Kız İmam Hatip Ortaokulu 5-D sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Fatma Yorulmaz ve okul yöneticileri, Özal Kent Polis Merkezini ziyaret ederek, polis amcalarının günlerini kutladılar.

Bu anlamlı günde öğrencilerle yakından ilgilenen Özel Kent Polis Merkezi Amiri Muhammet Şenses ve Merkezde görev yapan polisler öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundular.

Selçuklu Şehit Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip ortaokulu öğrencileri ile Özal Kent Polis Merkezi polisleri günün anısına toplu çektirdikleri hatıra fotoğraf ile ziyaret son buldu.

Karamürsel Özel Kırçiçeklerim Anaokulu öğrencilerini Merkez Polis Karakolunda görev yapan polis amcaları karşıladı. Minikler, polis amcalarının polis gününü kutladılar. Merkez Polis Karakolunda görev yapan polis memurları da miniklere çikolata ikramında bulunarak bu anlamlı günlerinde ziyaretlerinden memnun kaldıklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.