Öğrenciler Mehmetçik Dershanesi İle Lgs Ve Lys'ye Hazırlanacak

Öğrenciler Mehmetçik Dershanesi İle Lgs Ve Lys'ye Hazırlanacak

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitime başlayan Mehmetçik Dershanesi ile şehit ve gazi yakınları ile maddi durumu iyi olmayan öğrenciler LGS ve LYS sınavlarına hazırlanacak. Yozgat...

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitime başlayan Mehmetçik Dershanesi ile şehit ve gazi yakınları ile maddi durumu iyi olmayan öğrenciler LGS ve LYS sınavlarına hazırlanacak.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı Mehmetçik Dershanesi Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitimlere başladı. İl Jandarma komutanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü şehit ve gazi ile maddi durumu zayıf olan öğrencileri LYS ve LGS sınavlarına hazırlamak amacıyla açtığı Mehmetçik Dershanesi eğitimlerine başladı. 11 Ekim 2014- 20 Haziran 2015 tarihleri arasında faaliyet gösterecek Mehmetçik dershanesinde 5 askeri öğretmen, 2 sivil öğretmen olmak üzere toplam 7 öğretmen görev yapacak. Dershaneye 357 öğrenci müracaat ederken, eğitimler Yozgat Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde verilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.