Oda Bastığı İfade Edilen Rtük Personeli: Nezaket Ölçülerinde İçeriye Girdim

Oda Bastığı İfade Edilen Rtük Personeli: Nezaket Ölçülerinde İçeriye Girdim

RTÜK üyesi Ali Öztunç’un odasını bastığı ifade edilen kurum personeli Birol Soylu, oda basma gibi bir durumun söz konusu olmadığını, 'sekreterinin ve danışmanın da şahit olduğu nezaket ölçülerinde içeriye girip selam verip, kendini...

RTÜK üyesi Ali Öztunç’un odasını bastığı ifade edilen kurum personeli Birol Soylu, oda basma gibi bir durumun söz konusu olmadığını, 'sekreterinin ve danışmanın da şahit olduğu nezaket ölçülerinde içeriye girip selam verip, kendini tanıtıp' içeri girdiğini söyledi.

RTÜK üyesi Ali Öztunç’un odasını bastığı söylenen Birol Soylu konuyla ilgili açıklama yaptı. Soylu, "03.11.2014 tarihinde RTÜK önünde yapılan eylem siyah çelenk koyma ve basın açıklamalarından sonra şahsım konuya ilişkin hassasiyetimi paylaşmak üzere CHP kontenjanından RTÜK üyesi seçilen Sayın Ali Öztunç Bey'in odasına giderek sekreterinin ve danışmanın da şahit olduğu nezaket ölçülerinde içeriye girip selam verip, kendimi tanıtıp, şahsının da içinde bulunduğu bahse konu eylem ve siyasi hareketlerini bir kamu kuruluşu önünde yapmasını içime sindiremediğimi iletmek üzere konuşmak istediğimi sakin bir tavır ve üslupla söyledim. Ali Öztunç Bey elimi sıkarak 'buyurun hay hay' deyip misafirperver bir şekilde karşılayıp, oturmamı rica etti, çay ve sigara ikram etti, nezaketle reddettim." dedi.

Birol Soylu açıklamasını şöyle sürdürdü: "Ben mesajımı onurlu, erdemli ve ahlaki ölçülerde verdim daha fazla konuşmanın hoş olmayacağını dile getirerek odadan ayrıldım."

Sözlü ve fiili hakaret içeren davranışta bulunmadığını ifade eden Birol Soylu, açıklamasını şöyle bitirdi: "Bahse konu görüşme süresince şahsımın hiçbir sözlü ve fiili hakaret içeren davranışta bulunmadığıma, oturur vaziyette diyalogun sürdüğüne, sekreter Irmak Yeşilyurt ve Danışman İbrahim Çöllü de oturur vaziyette dinleyerek şahit olmuşlardır." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.