Obrodovic'den Spurs'a Övgü

Obrodovic'den Spurs'a Övgü

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obrodovic, iyi bir takıma ve teknik adama karşı oynadıklarını söyledi.     Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, NBA Global İstanbul 2014 organizasyonu kapsamında Amerikan Ulusal Basketbol Ligi...

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obrodovic, iyi bir takıma ve teknik adama karşı oynadıklarını söyledi.

    Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, NBA Global İstanbul 2014 organizasyonu kapsamında Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından son şampiyon San Antonio Spurs ile karşılaştı. Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da oynanan maç, 96-90 San Antonio Spurs üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic, iyi bir takım ve iyi bir antrenör izlediklerini kaydetti.

    Oynanan karşılaşmadan keyif aldığını belirten Sırp Koç, "Oyuncularıma da bunu söyledim. Maçtan önce saatlerce onların maçlarını izledim. San Antonio Spurs'da, her şey onların kontrolünde gerçekleşiyor. Dünyada hiçbir takımın yapmadığı kadar iyi top çeviriyorlar." dedi.

    Son periyotta kolundan sakatlık yaşayan Preldzic'in durumuna da değinen deneyimli çalıştırıcı, "Endişe edecek bir şey yok. İlk başta insanlar kaygılanıyor. Ama her şey yolunda." ifadesini kullandı.

    Türkiye liginin bu sene zor geçeceğine de değinen tecrübeli hoca, "Bu sene 6 yabancı oyuncu ile oynayacağız. Bu da bir takım değişiklikler getiriyor. Türkiye ligi bu sene zorlu geçecek. Kendimizi buna hazırlamaya çalışıyoruz. Ekim ayında oldukça yoğun bir program içindeyiz. Sık sık seyahatlara çıkıyoruz. Yorgunluk olabilir ama en üst seviyede oynamak zorundayız. Herkes takıma katkıda bulunmalı. Avrupa'da hedef ilk 16'ya kalmak. İlk maçımızda Milano'ya karşı." diye konuştu.

    Oyuncusu Semih Erden hakkında ise şu ifadeleri kullandı: "Her oyuncuya nasıl yaklaşıyorsam Semih ile de öyle konuştum. Ekibimizin bir parçası olmak istiyor. Ona fırsat tanıyoruz. Problemi, konsantrasyonu kolay dağılması. Bu akşam da onu gördük. Takıma yapacağı en yüksek katkıyı vermesini istiyoruz." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.