O yazardan flaş iddia! "Soylu’nun yakın adamları parti kurdu"

O yazardan flaş iddia! "Soylu’nun yakın adamları parti kurdu"

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, Rifat Serdaroğlu'nun kurduğu Doğru Parti'nin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun partisi olduğu yönünde bir kulis bilgisi aldığını yazdı.

Korkusuz yazarı Ahmet Takan bugünkü köşesinde, AK Parti kulislerine dayandırdığı bir iddiayı yazdı.

Buna göre, merkez sağ kökenli eski bakanlardan Rifat Serdaroğlu’nun öncülüğünü yaptığı Doğru Parti'nin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun adamları tarafından kurulduğu öne sürüldü.

Takan, "Doğru Parti’nin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı’na verilmesinin ardından özellikle AK Parti kulislerinde , 'Soylu’nun yakın adamları parti kurdu', 'Süleyman Soylu’nun partisi' yorumları yapıldı" diye yazdı.

 

Takan'ın köşesine taşıdığı iddia şu şekilde:

“Müjde” çok önemli bir doğuma sebep oldu. Merkez sağ kökenli eski bakanlardan Rifat Serdaroğlu’nun öncülüğünü yaptığı “çoban ateşi hareketi” partileşti. Türkiye siyasetinin 92’nci partisi Doğru Parti kuruldu. Vee bu arada, Erdoğan ve sarayın oy düşüşleri sebebiyle uzun süredir gündemlerinde tutmamaya özen gösterdiği anketler sahaya sürülmeye başlandı. Hem de çook yandaş bilinen kalemler tarafından höpürtede köpürtede!.. Detaylarını dünkü haberlerden ve köşe yazılarından okumuşsunuzdur ama bir de ben tekrar edeyim. Ne diyorlar efendim?.. Optimar’ın araştırmasını ele alarak, şu sonuçlara varıyorlar;
Doğru Parti’nin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı’na verilmesinin ardından özellikle AKP kulislerinde , “Soylu’nun yakın adamları parti kurdu” , “Süleyman Soylu’nun partisi” yorumları yapıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.