Numan Kurtulmuş camide siyaset yaptı iddiası

Numan Kurtulmuş camide siyaset yaptı iddiası

AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un Pendik'te bir camide siyasi içerikli konuşma yaptığı iddia edildi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un cami içinde siyasi içerikli konuşma yaptığı iddia edildi. AKP mitinglerine okullardan öğrenci götürüldüğünün ortaya çıkmasının ardından bir başka garip olay daha ortaya çıktı...

İnternet sitelerinde yer alan iddiaya göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş , Pendik Ziyareti sırasında Yüce Camii 'nde "İnşallah bunlar gelip geçecek. Herkes yaptığı ile kalacak. Bütün bu olup bitenleri milletçe görüyoruz. " kelimelerinin de yer aldığı siyasi içerikli konuşma yaptı...

İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, konuyu Meclis'e taşıdı. Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler'in cevaplaması istemiyle soru önergesi verdi.

"Türkiye de din artık siyasete alet edilmesinin son noktası diyorum." diyen Öğüt, 'camilerin siyasi görüşü her ne olursa olsun bütün Müslümanların ortak ibadet alanı olduğu göz önünde bulundurulduğunda, Numan Kurtulmuş'un bir politikacı olarak cemaate seslenmesinin doğru olup olmadığını' sordu..

Vekil Öğüt son olarak, "Cami çıkışlarında beyanat vermelerine alışmıştık. Şimdi içeri taşıdılar." diye konuştu..

KURTULMUŞ BUNLARI SÖYLEMİŞTİ!

Eski HAS Parti Genel Başkanı olan AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AKP ve Erdoğan’a yönelik sert ifadeler kullanmıştı. Kurtulmuş’un o sözlerinden bazıları şunlar: “AKP, Amerika’nın mandasıdır. Firavun ve Karun olmayacağız. Kamu kaynaklarını bizimkilere aktarmayacağız. Şefliğe, lider ve adamlarına karşıyız. Amerika hiçbir zaman biz Müslümanları düşünmez, hep kötülüğümüzü ister. NATO sırtımızdaki gavur leşidir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.