Nükte Turizm ve Seyahat’ten güzel hizmet

Nükte Turizm ve Seyahat’ten güzel hizmet

Genel Merkezi İstanbul’da bulunan Airo İstanbul Turizm Seyahat Şirketi İstanbul Aksaray ve Laleli’den sonra 3. şubesini Konya’da açtı.

Nükte Turizm Seyahat Acentası ve Oto Kiralama Şirketi’nin bayiliğini üstlendiği Konya şubesinin açılışı dün çok sayıda davetlinin katıldığı törenin ardından dualarla hizmete açıldı. Nalçacı Caddesi 50 Yıl Siteleri altında hizmete giren Airo İstanbul Konya Şube sahibi Servet Nükte, Konya halkına hizmet vermekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Anlaşma yaptıkları 470 Havayolları Şirketi ile dünyanın dört bir yanına güvenli uçuş imkanı sağladıklarını da ifade eden Nükte, “Yurt dışında olduğu kadar yurt içinde de anlaşma yaptığımız başta Türk Hava Yolları ve diğer havayolu şirketleri ile müşterilerimize en seri ve en güvenli hizmeti verme gayreti içerisinde olacağız. Uçuş bileti temininin yanı sıra vize ve pasaport işlemleri, Ege ve Akdeniz Bölgeleri’nde bulunan oteller ile yaptığımız anlaşmalar ve ülkemizin turizm bölgelerine yaptığımız tur organizesi ile Konya’da önemli bir hizmeti vereceğimize inanıyorum” dedi.
Seyahat hizmetlerinin yanı sıra oto kiralama hizmeti ile de müşterilerine önemli imkânlar sunduklarının altını çizen Servet Nükte, “Birbirinden güzel ve modelli araçlarımız ile minibüs ve benzeri araçlar ve Konya’da önemli bir eksikliği hissedilen VIP araçları ile de hizmet verme gayreti içerisinde olacağız. Konya halkına bu çerçeve içerisinde hizmet vermek ve müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak için tüm ekip arkadaşlarım ile birlikte üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bu vesile ile tüm Konya halkımızı iş yerimize davet ediyor, açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.