Nordin Amrabat çıtayı yükseltti

Nordin Amrabat çıtayı yükseltti

İdmanlarda sürekli karşı karşıya oynadığı Eboue'yi darmadağın eden, son olarak 1 gol 1 asistle Antalya maçının yıldızı olan Amrabat, çıtayı yükseltti.

Galatasaray'ın bu sezonki en pahalı transferi olan Nordin Amrabat Antalyaspor deplasmanıyla birlikte ilk kez ilk 11'de şans bulurken, bu fırsatı çok iyi değerlendirdi. 90 dakika boyunca sahada kalan 25 yaşındaki futbolcu 1 gol 1 de asistle yıldızlaşırken, uzaktan etkili şutları ve çalımlarıyla da rakibine korku dolu anlar yaşattı.

 

Teknik direktör Fatih Terim, sezon başında Olimpiyat Oyunları'nda Fas Milli Takımı'nın formasını giydiği için kampa katılamayan öğrencisine özel bir program uygulatmıştı. Tecrübeli hoca, Amrabat'ı her idmanda Eboue'nin karşısına koyarak, oyuncunun kendisini geliştirmesine fırsat tanıdı.

İlk başlarda bocalayan Faslı, geçtiğimiz hafta tam anlamıyla tavan yaparak Eboue'ye çok zor anlar yaşattı. İşte genç yetenekteki bu çıkış, Antalya deplasmanında da sahaya yansıdı. Her topu isteyen, dikine oynayan, dripling yapan, oyunun yönünü değiştiren, çalım atan, uzaktan etkili vuran Amrabat, çıtayı daha da yükseltti.

Taraftarı güldürmeye kararlı
İlk 11'deki yerini büyük ölçüde garantileyen Sarı-Kırmızılı futbolcu, Manchester United'ın görüntülü analizi sırasında karşı karşıya oynayacağı Rafael'i gözüne kestirdi.

İngiliz devinin Brezilyalı sağ bekine zor anlar yaşatmaya hazırlanan Amrabat, kendilerini desteklemek için Old Trafford'a gelecek olan Galatasaraylı taraftarların yüzünü güldürmeye kararlı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.