Nokia, Yeni Bir Cihaz mı Tanıtacak?

Nokia, Yeni Bir Cihaz mı Tanıtacak?

Finlandiyalı şirket Nokia, Çarşamba günü etkinlik düzenleyeceği haberini vererek herkesi meraklandırdı.

Akıllı telefon dünyasında, son dönemde başarılı bir yükseliş seyreden Nokia, 24 Nisan'da bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı. Etkinlik haberi verilince herkesin aklına yeni bir telefon tanıtımı gerçekleşeceği düşüncesi geldi. Nokia, Lumia serisi üst düzey akıllı telefonları ile beğeni kazanmaya başlamışken, farklı modellerle ürün yelpazesini genişletmeye çalışıyor. Bu amaçla hareket eden Finlandiyalı şirket, Windows Phone 8 desteği ile farklı modeller sunmaya başladı. Çarşamba günü düzenlenecek olan etkinlikte de yine yeni bir akıllı telefonun tanıtımının yapılacağı düşünülüyor.


Nokia, 24 Nisan sabahı özel bir etkinlik düzenleyecek. Etkinliğin düzenleniş nedeni hakkında herhangi bir bilgi vermeyen Nokia, herkesi meraklandırdı. Bir yenilikten mi yoksa yeni bir cihazdan mı söz edilecek bilinmiyor. Fazla ayrıntılı bilgi vermekten kaçınan Nokia, etkinlikte Mobil telefon takımının ve özel bir konuğunun olacağını açıkladı. Bu öze konuktan kastın yeni bir akıllı telefon olacağını düşünenler var. Ancak bir taraftan da Nokia'nın Instagram için yaptığı çağrı akıllara geliyor. Sosyal medya üzerinden Intagram'a sevgilerini gönderen Nokia, bu uygulamanın akıllı telefonlarında yer alması konusunda bir talepte bulunmuştu. Windows Phone 8 işletim sistemli Nokia akıllı telefonlar için Instagram geliyor olabilir. Belki de etkinliğin özel konuğu Instagram olacaktır. Şimdi herkes merakla tanıtım zamanını beklemeye başladı.


Etkinlik için paylaşılan görselde, Lumia modellerinin çizgilerini taşıdığı gözlenen bir cihaz gözüküyor. Tam anlamıyla telefon olup olmadığı bile anlaşılmayan bu cihazın tanıtımı gerçekleşebilir. Neler olacağını görebilmek için yarın sabahı beklememiz gerekiyor. Nokia, yine herkesi şaşırtan bir cihaz ile karşımıza çıkabilir. Ancak Instagram sürprizi gerçekleşirse, bu kullanıcılarını çok daha fazla mutlu edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.