Nissan Çelik Konya’da bayini açtı

Nissan Çelik Konya’da bayini açtı

40 yıldır otomotiv sektörüne hizmet veren Çelik Motorlu Araçlar Nissan Türkiye bayisi olarak Konya’da açıldı

1 Haziran 2023 tarihinde hizmete giren bayinin açılış töreni, Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem, Nissan Türkiye Satış Direktörü Murat Delikardeş ve Nissan Türkiye Bayi Geliştirme, Müşteri İlişkileri ve Eğitim Direktörü Olcay Duru’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış törenine katılanlar arasında Çelik Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik, Çelik Motorlu Araçlar Genel Müdürü İzzet Çelik, Nissan Çelik Satış Müdürü Cüneyt Pala ve Nissan Çelik Satış Sonrası Müdürü Mustafa Sarıkaya’da yer aldı.

whatsapp-image-2023-06-21-at-14-27-45-2.jpeg

Otomotiv sektöründe hizmet veren ve bünyesinde farklı bayiliklerin bulunduğu Çelik Motorlu Araçlar, Konya istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor. Müşteri memnuniyeti ve titiz işçiliği ile dikkat çeken Çelik Motorlu Araçlar Konya’nın ticaret merkezlerinin bulunduğu ve diğer yetkili satıcıların yanında yer aldığı bir lokasyon olan Ankara Yolu Üzeri Büsan Sanayi Girişi no:222 Karatay / Konya adresinde yer alıyor.

whatsapp-image-2023-06-21-at-14-27-45.jpeg

‘KONYA’YA YATIRIMLARINIZ DEVAM EDECEK’

Çelik Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik Nissan iş birliği ile ilgili görüşünü şu şekilde belirtti, “Konya için yıllardır hizmet veren ve bünyesinde birçok markayı bulundurarak işini tutkuyla yapan şirketimiz, otomotiv sektörüne Nissan markası ile katkı sağlamaya devam edecek. Yeni servis elemanlarımız ve deneyimli teknik ekiplerimiz ile Nissan Türkiye’ye fayda sağlayacağımıza eminiz. 40 yıldır olduğu gibi önceliğimiz müşteri memnuniyetini merkezimize alarak markamıza yakışan hizmeti vermek olacak. Çelik ailesi olarak Konya’ya yatırımlarımız önümüzdeki süreçte de devam edecek” dedi.

whatsapp-image-2023-06-21-at-14-27-45-1.jpeg

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem, Çelik ailesi Konya’da Nissan bayisini hızlı şekilde açmalarından ötürü memnun olduklarını belirterek ayrıca satış ve servis alanındaki başarılarını markalarına yansıtacakları konusunda inançlarının tam olduğunu söyledi.

whatsapp-image-2023-06-21-at-14-47-19.jpeg

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.