Nilüfer, Güçlü Yerel Yönetim İçin Muhtarlarla Yönetilecek

Nilüfer, Güçlü Yerel Yönetim İçin Muhtarlarla Yönetilecek

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türkiye’ye örnek yeni yönetim anlayışını muhtarlarla birlikte hayata geçireceklerini söyledi. Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey, Konak Olimpik Tesisleri’nde muhtarlarla bir araya geldi.Nilüfer’in...

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türkiye’ye örnek yeni yönetim anlayışını muhtarlarla birlikte hayata geçireceklerini söyledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey, Konak Olimpik Tesisleri’nde muhtarlarla bir araya geldi.

Nilüfer’in planlı gelişimi ve daha iyi hizmet verilmesi amacıyla altı odak noktası belirlediklerini hatırlatan Bozbey, demokrasi ve özgürlük kenti Nilüfer’i birlik ve beraberlik çerçevesinde geleceğe taşıyacaklarını söyledi.

Bozbey, “Bu dönemde özgürlükler kenti olacağız. Mahalle komiteleriyle ilgili çalışmalar başlattık. Meclis üyelerinden komisyonlar oluşturduk. Meclis üyelerimiz ve yöneticilerimiz, muhtarlarımıza sık sık uğrayacaklar ve mahalleye uygulanması planlanan projeleri mahalle komiteleriyle tartışarak birlikte karar verecekler. Bunları bu dönem daha da öne çıkartacağız. Çünkü ‘Yerinden yönetim’ dediğimiz, ‘Sosyal yerel yönetim’ dediğimiz ideale ulaşacaksak, aynı zamanda demokrasi ve özgürlüklerin kentini oluşturacaksak; bunu hep birlikte yapmak zorundayız.” şeklinde konuştu.

Ayrıca son zamanlarda Bursa ve Türkiye’nin çeşitli illerinde artan uyuşturucu ve Bonzai kullanımına karşı muhtarlar başta olmak üzere herkesi duyarlı olmaya çağıran Başkan Mustafa Bozbey, Emniyet Müdürlüğü ile de bilgi paylaşımının önemine vurgu yaptı.

Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yılmazer de, muhtarların olarak ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.