NEÜ’den bayramlaşma programı

NEÜ’den bayramlaşma programı

Kurban Bayramı sonrasında Necmettin Erbakan Üniversitesinde (NEÜ) geleneksel hale gelen bayramlaşma programı düzenlendi.

NEÜ Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir araya geldiği akademik ve idari personelin Kurban Bayramı’nı kutlayan NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, “Üniversite olarak yürüttüğümüz fiziki ve akademik çalışmalarla bir taraftan “Engelsiz Üniversite” olma yolunda emin adımlarla ilerlerken bir taraftan da bilim ve teknoloji üretme konusunda kendimizi bir hayli geliştirmiş durumdayız. Yükseköğretim Kurulu tarafından düzenlenen 2024 Engelsiz Üniversite Bayrakları ve Program Nişanı Töreni’nde Üniversitemiz 20 bayrak alarak, üniversiteler arasında en çok bayrak kazanan 2. üniversite oldu. Dünyanın önde gelen üniversite sıralama kuruluşlarından biri olan Times Higher Education (THE) Genç Üniversiteler Sıralaması’nda ve THE İmpact Ranking 2024’te çok ciddi seviyelere ulaştık. Birkaç ay içerisinde de dünya klasmanında en çok değer ve itibara sahip THE Dünya Üniversiteler Sıralaması’nın sonuçları açıklanacak. THE Dünya Üniversiteler Sıralaması’nda 800-1000 bandından 600-800 bandına yükselmeyi hedefliyoruz. Bu başarılara hep birlikte kavuştuk. Sadece Necmettin Erbakan Üniversitesi yöneticileri olarak bizlerin değil, hepimizin katkıları ile bu başarıları elde ettik. Biz akademisyenlerimize imkanlar sağladık. Çalışanın, gayretli ve becerikli olanın önünü açmaya çalıştık. Elimizden gelen ne varsa, adaleti tesis etmek suretiyle bir yönetim anlayışı ortaya koyarak, huzur içerisinde çalışma imkanı sağlayarak, üniversitemizin daha üst noktalara ulaşması için gayret sarf ediyoruz. Daha güzel, mutlu ve huzurlu bayramlara, sesimizin gür çıktığı, zulmün bertaraf olduğu, dünyada savaşın olmadığı, kanın akmadığı gerçek bayramlara ulaşma temennisiyle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu konuşmasında Filistin’de yaşanan zulme de dikkat çekerek, akan kan ve gözyaşının en kısa sürede durması temennisinde bulundu.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.