Nazarbayev’e Küresel İslami Finans Ödülü Verildi

Nazarbayev’e Küresel İslami Finans Ödülü Verildi

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev’e Küresel İslami Finans Ödülü verildi. 10. Dünya İslam Ekonomik Forumu’na katılmak için gittiği Dubai’de bulunan Nazarbayev, İslam iş ve finans dünyasının en prestijli ödülü olan Küresel...

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev’e Küresel İslami Finans Ödülü verildi. 10. Dünya İslam Ekonomik Forumu’na katılmak için gittiği Dubai’de bulunan Nazarbayev, İslam iş ve finans dünyasının en prestijli ödülü olan Küresel İslami Finans Ödülü'ne layık görüldü.

Ödül töreni Dubai’deki Madinat Jumeirah Konferans Merkezi’nde Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid Al Maktum’un katılımıyla gerçekleşti.

Şeyh Muhammed Bin Raşid Al Maktum tarafından takdim edilen ödül bölgesel ve küresel düzeyde İslami bankacılık ve finans gelişiminde elde edilen önemli başarılara imza atmış kişilere veriliyor. Kazak lider Nursultan Nazarbayev’in İslami bankacılığın gelişmesinde kazandığı önemli başarılarından dolayı verilen ödül ilk kez Orta Asya ülke liderlerinden birine verilmiş oldu.

Merkezi Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur'da bulunan Dünya İslam Finans Forumu, Müslüman ülkeler arasındaki işbirliğini ve ekonomik ilişkileri geliştirmeyi amaçlıyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.