Müzik yarışması il finaline yoğun katılım 

Müzik yarışması il finaline yoğun katılım 

Gençlik ve Spor Bakanlığı düzenlediği Kültür ve Sanat Yarışmalarına bir yenisini daha ekledi. Tantavi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Ses ve Müzik yarışması yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı düzenlediği Kültür ve Sanat Yarışmalarına bir yenisini daha ekledi. Tantavi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Ses ve Müzik yarışması yoğun bir katılımla gerçekleşti. Gençlik ve Spor Bakanlığı her yıl düzenlediği yarışmalara bir yenisini daha ekledi. Tiyatro, şiir, müzik gibi çeşitli alanlarda düzenlenen yarışmalara ise yüzlerce genç katılım sağlıyor. Düzenlenen yarışmalara Konya’dan da yoğun katılımın olduğu gözlemlenirken Ses ve Müzik Yarışması Konya İl Finali gerçekleştirildi. Tantavi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışma finaline Gençlik ve Spor Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Mevzuat Daire Başkanı Kazım Açıkgöz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Hizmet Müdürleri ve çok sayıda kişi katıldı. Gerçekleşen final neticesinde Türk Müziği kategorisinde Yılmaz Şentürk, Popüler Müzik kategorisinde Sueda Eryılmaz birinci olurken; Elektronik Müzik kategorisinde ise Ufuk Gündüztepe - Aykut Yücenurşen grubu oldu. Birinciliği elde eden isimler Kayseri Bölge Finalinde Konya’yı temsil edecek. 

GENÇLERİMİZİN ÇALIŞMALARINI ÖNEMSİYORUZ

Düzenlenen yarışmanın Konya Sorumlusu Gençlik Lideri Duygu Altınbaş, yarışmayla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Bakanlık olarak gençlerimize yönelik birbirinden güzel çalışmalara imza atıyoruz. Yapılan bu yarışmalarımız da güzel bir etkinlik. Gençlerimize bu sayede özgüven ve motivasyon kaynağı oluyoruz. Gençlerimizin yaptıkları tüm çalışmalara önem veriyoruz. Birincilik elde eden gençlerimizi tebrik ederken, yarışmamıza katılım gösteren herkese de teşekkür ederiz”

EYYÜB KARAKUZU 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.