Müthiş bir aile ortamı var

Müthiş bir aile ortamı var

Konyaspor'un yıldız ismi Mustapha Yatabare, TamSaha'ya konuştu. Yatabare Konyaspor ile ilgili olarak, “Konyaspor'da tam anlamıyla bir birlik beraberlik ve aile ortamı var. Böyle bir ortamda insanın kötü olması imkansız gibi bir şey” diye konuştu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yayınladığı TamSaha Dergisi'ne konuşan Atiker Konyaspor'un yıldız ismi Mustapha Yatabare, sorulan sorulara samimi yanıtlar verdi.

KONYASPOR’DA MÜTHİŞ BİR AİLE ORTAMI VAR

Trabzon macerasının ardından Fransa'ya giden ve 1 sezon sonra geri dönen başarılı futbolcu, "Bir futbolcu için en önemli şey futbol oynamaktır. Bu nedenle yeteneklerimi gösterebileceğim bir takımda olmak istedim. Türkiye'yi de tanıyor ve seviyordum. Dolayısıyla hepsini göz önünde bulundurunca kariyerim açısından en iyi seçeneği tercih ettim. Karabük'te iyi bir takımımız vardı. Kolektif çabanın eseri diyebiliriz, ancak kendi açımdan Traore gibi iyi bir takım arkadaşım vardı ve çok iyi anlaşıyorduk. Benim performansımın artmasındaki önemli faktörlerin başında Traore ile iyi anlaşmamız, birbirimizi tamamlamamız geliyordu diyebilirim. Şu anda da Konya'da Jahovic'le oynamak beni olumlu etkiliyor. Ben daha çok kanattayım. İyi anlaşıyoruz ve herhangi bir sorun olmuyor. Bizim performansımız ve takımımıza katkımız başarıyı da beraberinde getiriyor. Gerçekten çok iyi bir ortamımız var. Herkes birbirini anlıyor, eksiklerini tamamlıyor. Kısacası Konyaspor'da tam anlamıyla bir birlik beraberlik ve aile ortamı var. Böyle bir ortamda insanın kötü olması imkansız gibi bir şey. Bireysel olarak gol atmayı ve elimden geldiğince takımıma katkıda bulunmayı istiyorum. Takım olarak da taraftarlarımıza güzel bir futbol seyrettirip, ligi üst sıralarda bitirmeyi ve başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.

"SÜPER LİG TEKNİK AÇIDAN ÇOK KALİTELİ"

Süper Lig'in zor bir lig olduğunu söyleyen Yatabare, "Takımlar kaliteli oyunculardan oluşuyor. Teknik açısından yüksek kalitede, fakat taktik açısından biraz daha gelişmesi gerektiğini düşünüyorum. Tabii ki bu benim kendi düşüncem. Burada futbol biraz daha duygularla oynanıyor. Bunu herkes kabul ediyor" dedi. Özel hayatında ailesiyle vakit geçirmeyi sevdiğini söyleyen Yatabare, "Türkiye'deki şehirlerin hepsini beğeniyorum. Ailemle yaşayabileceğim sakin ve ideal şehirler. Yemekleri lezzetli ve insanları da misafirperver. Bu durum ailesiyle vakit geçirmeyi seven biri için gerçekten son derece ideal" dedi. Son olarak kendisinde en fazla iz bırakan teknik adamların Gourvennec ve Rıza Çalımbay olduğunu söyleyen Yatabare, Fransa Kupası'nı kazandığı maçın da unutamadığı karşılaşma olduğunu söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.